Arama sonuçları: *

• Users: Epic M
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Ramlerimin Frekansını 3600mhz'e Çekince Oyunlar Crash Atıyor

Yardımların için sağol hocam 🫡 Şuanda ani bir crash yemedim pubgde ve fifada özellikle dediğin ayarlarla. İşlemcim pubgde yaklaşık 77-83 arası değişmekte ve stok fanım var maalesef. İşlemci bu sıcaklıklarda performans kısar mı yoksa kule tipi veya sıvı soğutmaya geçmem oyundaki performansı...
  2. E

Ramlerde bulunan seri numaraları 202305839897369 202305839897370 Bir de ramlerin uzun yıllar kullanımından sonra slikon kalitesi nedeniyle Ramde belirtilen hız olan 3600MHz değerinde stabil çalışmaması normal olabiliyor yani. Çünkü 6. yılına giriyor bilgisayarım ve yıllardır aldığım crash...
  3. E

Buradan indirmem gerekli doğru muyum
  4. E

Cmos sıfırlamak anakartın pilini tak çıkar yapıp çalıştırmak ise onu denemiştim yine sonuç vermemişti ancak bios sürümüm güncel değil
  5. E

Şimdi denedim ve tekrardan crash yedim
  6. E

Yanlış yazmışım anakartın değerini 3600Mhz olarak düzelttim
  7. E

Corsair Vengeance PRO DDR4 2x8 Gb RAM leri eskiden 3600 MHz de sorunsuz, oyunlarda crash yemeden çalıştırabiliyorken şuanda sadece default (2133 MHz) değerde crash yemeden çalıştırabiliyorum. Şuanda 3600 MHz e aldığımda oyunlarda crash yiyorum. Sistemim: GIGABYTE B450M S2H 3600MHz (OC) DDR4 AMD...
Geri