Arama sonuçları: *

• Users: gcelik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Bir sorun çıkmamasına sevindim hocam. Büyük ihtimalle bu kronik bir problem değil. 1786092832 Daha önce Xbox kolu kullanmadığım için onunla kıyaslayamam. Ancak tutuşu ve ergonomisi gayet başarılı. Ağırlığı da bana fazla gelmedi; belki ilk gamepadim olduğu için öyle hissetmiş olabilirim. Orta...
  2. G

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

KP70 kullanan arkadaşlara bir ricam var. Stick tension (analog sertliği) ayarını en yüksek seviyeye getirip analoğu her yöne, özellikle de çapraz açılara doğru hareket ettirebilir misiniz? Sürtünme, takılma veya gıcırdama benzeri bir ses ya da his oluşuyor mu, merak ediyorum. Benim cihazımda bu...
  3. G

Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Hocam sadece benim başıma gelmiş sanırım, başka bir KP70 kullanıcısında da yokmuş bu problem.
  4. G

Hocam merhaba, KP70'im elime ulaştı. Stick tensionu en yükseğe aldığımda analoğu sağ üst köşeye ittiğimde anormal bir sürtünme ve ses geliyor. Sizce bu kronik bir durum mu, yoksa bana denk gelen bir kusur mu?
  5. G

Beitong Kp70 Stick Tension Sorunu

Konuyu nasıl öne çıkarırım
  6. G

Beitong Kp70 Stick Tension Sorunu

Selamlar, Yeni aldığım beitong KP70 Gamepad'de yaşadığım bir sorunu hem paylaşmak hem de fikir almak istedim. Cihazda stick tension sertliğini en yükseğe getirdiğimde, analoğu sağ üst açıya doğru itince iç mekanizmadan anormal bir sürtünme ve ses geliyor. Bu modeli kullanıp sertliği maksimumda...
  7. G

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim siparişi geçiyorum.
  8. G

Tamam hocam, teşekkür ederim. Büyük ihtimalle KP70 alacağım. Fakat aklıma takılan bir konu var. Hepsiburada'da bir kullanıcıya kutusu açılmış ürün gönderildiğini gördüm. Bana da ikinci el ya da daha önce açılmış bir ürün gelirse bunu nasıl anlayabilirim? Kontrol etmem gereken noktalar nelerdir?
  9. G

Hocam, genel anlamda bu iki kontrolcüyü artıları, eksileri ve kullanım hissi açısından kıyaslayabilir misiniz? Malzeme kalitesi, tuşlar, analoglar, tetikler, titreşim, ergonomi ve genel kalite hissi gibi konularda aralarındaki fark gerçekten hissediliyor mu? Bir de KP70'in şu ana kadar ortaya...
  10. G

Zaman konusunda acelem yok. Benim için önemli olan, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğim ve parasının hakkını veren bir gamepad olması. Normalde KP70 almayı düşünüyordum ama analog gecikmeleri beni biraz düşündürüyor. Rekabetçi oyun hiç oynamıyorum; daha çok hikâye, yarış, simülasyon ve spor...
  11. G

Merhabalar bende KP70 ile Apex 5 arasında kaldım ne önerirsiniz
Geri