Arama sonuçları: *

• Users: furynight
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

2k İçin Oyun Tavsiyeleriniz?

asus rog 5070'i biraz zorlayalım. 2K oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. F

Rog 5070 ile Sizce Bu Sistem Nasıl?

ben kartın sırıtmasına çok bakmıyorum. boyut ve renk olarak kasaya kusursuz bir ekran kartı bulmak çok zor. https://www.trendyol.com/makerpax/ekran-karti-destek-aparati-ekran-karti-tutucu-anti-gpu-sag-asus-rog-p-763675483?boutiqueId=61&merchantId=789996 bu nasıl sence?
  3. F

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-trim-x10-siyah-aluminyum-argb-dikey-vga-ekran-karti-tutucu.html bu vardı bir arkadaşımda denedim. çok çirkin durdu kasada.
  4. F

Sagol kanka . ben satmam. hurda olana kadar bi şekilde değerlendiriyorum. 1785603587 2k giriş-orta gibi düşünerek topladım. umarım bizi üzmez. 1785603701 @Cavuskerem @BÖCEK @Ganyotcu01 gpu tutucu öneriniz var mı? 4 cm pu ile arasında boşluk var. orjinal tutucusu sığmıyor. alttaki fanın oraya...
  5. F

Sıfır fiyatı verdim dedim sana. Ürün çok temizdi. Ve kullanan kişinin de kartı çok az kullandığına eminim. Arada bize de saplasınlar.
  6. F

Şimdi hemen yuh iyi kazıklamışlar diyenler toplanır ama emin misin? 45
  7. F

Bende görünce ilk şaşırmıştım. Araştırdım. Artık rog 5070 üretimi tamamen durmuş. 4 aylık cihaz, ama az kullanılmış. İyi para istiyordu. Bende öldürmedim. Sıfır fiyatına geldi diyebilirim.
  8. F

sistem bileşenlerini yazdım. Ben matx sistem hedefiyle yola çıktım. Önce 5060ti almıstım. Temiz 5070 bulunca alıp aktif ettim. İyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum. Ekram tutucu öneriniz var mı? Ekran kartı altındaki alan 4 cm . Orjinal tutucu büyükgeliyor Anakart: ASUS TUF GAMING B850M-PLUS...
Geri