Arama sonuçları: *

• Users: Beratlox32
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Hoparlör İcin Öneri

adam akıllı hoparlör kac k lık olurki
  2. B

Hoparlör İcin Öneri

ses kalitesi nası gayet temiz ve yüksek veriyormu sesi pc icin kulancam
  3. B

Başlangıc İcin Direksiyon Seti

vitesli olsa desem önerin varmı
  4. B

Site Önerisi ve Parca

robo90 gibi benzer bi elektirik malzemesi aınacak güvenli siteler önerisi istiektim roboistan güzel ama 2 sininde akrgo parası yüksek diyer sitelere de güvenemiyorum bi öneri iticektim
  5. B

Hoparlör İcin Öneri

Pc icin cok pahal ıve baya gürültücü olmicak yiende iyi ses veren gayet iyi ızırtısı vs olmayan sesi iyi anısan co pahalı deil en fazla 1k lık bi hoaprlör önerisi istiyecegim
  6. B

Başlangıc İcin Direksiyon Seti

Baslangıc icin cok pahalı olmayan ama iyi olan 900 derece bi direksiyons eti önerisi isticem force feedbacki olamsını isterim ve direksiyon hissiyatı verecek bütce ck pahalı olmamalı bilgisayar ve ps ye baglanmalı ps ye baglanmasada olur
  7. B

Kamera Yayın İcin Önerisi

kamera önerisi istiyom bu konularda pek fikrim ok böyle güzel oalcak en fazlada 2k oalcak bi webcam istiyorum bilgisayara ama kalitesi filan güzel oalcak
  8. B

Başlangıc İcin 3d Yazıcı Öneri

3d yazıcı almak istiyom baslangıc oalrak acık kasa bi ama ock sorun aysatmicak ve ucuz olacak bir 3 d yazıcı önerisi istiyom
  9. B

Havit Gk65 Standı Öneri

Havit GK65 uyumlu bi mikrofon standı almak istiyorum bütce belirsiz ben kendim baktımda Havitin GK65 ine uygun bi mikrofon standı bulamadım szie sorayım dedim
  10. B

Havit Gk65 Stand Önerisi

Merhaba Hav,t GK65 mikrofonunu aldım ve simdide stand istiyom ama ona uyacak bi stand bulamadım ayrı bi mikrofon istemiyom sadece GK65 uyumlu bi stand istiyorum
Geri