Arama sonuçları: *

• Users: HdFranc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. HdFranc

Videodaki Nasıl Oluyor?

Anlamadigim veriler eski değilmi eski 2026 verisini bu şahislar nasil buldu? Kaynakça;
  2. HdFranc

Discord Sunucuna Girip Cikinca Telefon Coktu

Sadece sematik yukledim bikac tane okadar daha bise yuklemedim sematikleride baska serverden poniks sunucusundan aldim
  3. HdFranc

Yok linke tiklamadim ciddiyim 19 yasindayimda halen daha korkumu yenemedim ondan kucuk yas gozukebilirim
  4. HdFranc

Hocam bakayim dedim seytana uydum bi an korkum var ekmek kuran carpsin sunucudan cikinca telefon dondu anlamadim bise 1786048148 Telefon isletim sistem ismiydi sanirsam tecnonun
  5. HdFranc

Yakuptv44 sanirsam gireyim dedim merakima yenik dustum girdim ciktim sonra telefon googleye girmemeye basladi telefona sizdilar diye okadar cok korktumki ter damladi her yerimden sonra hios yanit vermedi diyince resrart attim telefona duzeldi bundan kaynaklimi yoksa baska birseymi var?
  6. HdFranc

Tiktok’Da Panel/Sanal ile Övünenler Neden Var?

Yok hocam valla yok ne telegramim var nede dc dc var ama sadece muratabigf sunucusundayim okadar bu zamana kadar asla bulunmadim sadece bakip ciktim meraktan dolayi dahada isim olmaz
  7. HdFranc

Asla alakasi yok hocam yuceltmem bile forum adi versem reklam olur rehber var benim diger forumda panelden nasil korunuruz diye onu ben yazdim sizede danismak istedim
  8. HdFranc

Benim korkum oldugu icin cok baktigim icin cikariyor anladim 1786036894 Baktik ikimizede ikimizdede bilinmiyor dedi bakistik bi iki sn
  9. HdFranc

Alakasi yok hocam benim dedigim tiktokda neden bu şahislar var onu soruyorum izleseniz az bucuk yok 2016 2018 ck7 "reklam yapmam" matsessa zamanlari veya 2020 sanal bunlari goruyorum nedensizce hesabim yok ama cok karsima cikiyor
  10. HdFranc

Asil bomba olani kral adresim yazmadi ciddiyim bilinmiyor dedi kuzenimle bana
  11. HdFranc

Bu arada ciddiyim adres bende gozukmedi kuzenimle baktik vip panel galiba bunlar gercek oldugunuda soylemisti zamaninda wp sizma insta sizma gibi seylerede gercek dedi 500 dolara banka hesabina bakan alman bir tanidigi varmis tiktokdan para vs cekebiliyormus
  12. HdFranc

Rraeneeye direkt sahte ihbar yapmislardi ozamanlar 2024 du bana baya olduda gercek bilgime ulasamamislardi ss7 operatoru kandiranlardi sanirsam sim kart cogaltiyorlar saldiri ile benim korkum tiktokdakiler bunu cok buyukmus olarak gorulmesinden yana yapan kisilerin sanki verileri yok ya var...
  13. HdFranc

Jahreine olmuştu o biliyorum numara eski olabiliyor bazen değişince daha bulaşamiyorlar yuksek ihtimallede oyle yaptilar numara değisti minguzzi ve çaglayan ailesi değisti numarasini daha tehdit edemiyorlar jahreinin bana gercek gelmedi ama sahte cikabiliyor 1786022066 Ne hikmetse tek jahreine...
  14. HdFranc

Sizde galiba 2024 de kalmişsiniz 😁 ozamanlar deseniz tamam derdik korkardikda 2026 yilindayiz artik
  15. HdFranc

Benim tc gozuktu panelde o ayri dava ciddi devlet el atiyor sitelere telegramdaki grup derseniz 100k uye cikmaz adres yazmadi veri eski yani 1786003958 En iyisi aslinda bu şahislari gormemek icin 1786003978 Veri konusunda demedi bide arkadaş gormemek icin kullanmiyor
  16. HdFranc

venomdu galiba kaldırılmasıda kolay sanırsam bi duyum almıştım 2023 seçimlerinde oy verenlerin bilgilerimi ne sitelerde gözüküyordu hepside eski veri
  17. HdFranc

bu bilgilerle bir şey yapamadıkları kesin ve telegramda 100k üye hikayesi kolpa çıktı yarısı bot çıktı o grupta veri konusunda haklısınız ama sigorta şirketleri artık bu konuda dikkatli rat atıp alıyorlar bilgileri anladım dediğinizi devlet bu şahıslarıda buluyor istedikleri kadar anonim kalsa...
  18. HdFranc

onların verileride var desek çok çabuk rolleniyorlar
  19. HdFranc

2024 desek ozamanlar siziyordu şuan sizmiyor cok buyuk bir veri sizintisi gormedik cok sukur yok ciddiyim yok ozamanlar tc yenilicektim panel mevzusu patlamisti verim gozukmuyor :D 1785956705 İyimi kotumu :D
  20. HdFranc

Yok hocam bildiginiz gozukmuyor guncel olarak gozuksede ne yazar ihbar yapamiyorsunuz yapsa yapsa anca sahte siparis oda zor guncel sizmiyor 1785956149 Ne zaman oldu peki o olay hocam?
Geri