Arama sonuçları: *

• Users: Lebdemeden
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

🔥İndirim NZXT C850 Atx 3.1 Tam Modüler 80+ Gold Psu // 6.108₺ (Tier A)

Arkadaşlar aynı fiyata NZXT C850 Gold Core 850watt 80+ Gold Full Modüler buldum. Düz c850 mi, gold core mu? 1786704029 Hocam ekran kartından gelme olasılığı nedir? Tüm parçalar yeni mi, var olan sisteme mi aldınız?
  2. L

Koorui G2741l 4k 320 Hz Ips Monitör 3999 TL.

Valla müşteri hizmetlerine sohbet ile ulaşıp yanlış fiyatlandırma olup olmadığını sordum kafayı takmamak için 🤣 “stokta olmayan ürünlerin geçmişi bilgilerine erişemiyoruz” dedi.
  3. L

Koorui G2741l 4k 320 Hz Ips Monitör 3999 TL.

Arkadaşlar merhaba! Takip ettiğim bir telegram fırsat sayfasında ilgili monitörün 17 stokla 3999 TL’den satışta olduğunu yarım saat kadar gecikmeyle gördüm. Ekran görüntüsüne izin verilmediğinden fotoğrafını çektim. Alabilen oldu mu, varsa güncel durumu nedir? Uykudayken sömürmüşler. :( Ürün...
  4. L

Öneri Anakart Önerisi Lazım

Yılların markası. Tasarımı da şık, wifi 7 destekli. X serisine gereksiz harcama yapma. Düzenleme: Asus’u paylaşan arkadaş yanlış anlamasın. 9700x için X870’e gerek yok demek istedim. https://www.vatanbilgisayar.com/asrock-b850-challanger-wifi-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html...
  5. L

Ryzen 7 9800x3d - RTX 5080 Sisteme Güç Kaynağı Önerisi

Evet başlığa aldandım. Atx 3.0 olma olasılığı var. Fotoğraflar doğruluyor gibi. Ama arkadaşın aklında olsun marka.
  6. L

Ryzen 7 9800x3d - RTX 5080 Sisteme Güç Kaynağı Önerisi

Güç kaynağı denince FSP’yi tek geçerim. Araştırabilirsin. Asus, Msi falan marka tanınırlığı sebebiyle ön planda gibi gözükse de işin yön vereni (ne demekse) FSP’dir. Hem Hepsiburada satıcılı. Fsp Hydro G Pro 1200W 80+Gold Gen5.1 Atx 3.1 Psu https://app.hb.biz/ZuWb8F9BS837 Şimdiden hayrlı olsun!
  7. L

Alan diğer arkadaşlar sessiz modda ve yükte zırıltı duyuyorlar mı? Paylaşabilir misiniz? Kargolama aşamasına geçmiş iptal etmeyi düşünmedim değil. Paraya kıyıp FSP almayı düşündüm.
  8. L

Hangi psu bu coin cızırtısı olan hocam? Geçmiş olsun. Düzenleme: Nzxt imiş, pardon. @impacto
  9. L

75k Ya 2. El Sistem Buldum Alınır mı

Daha 1 hafta olmadı; Ankara’da 9070xt nitro+ kartlı benzer ve 65000 TL fiyat girilen sistem için 59k teklif ettim en son, kabul etmedi. Şimdi de 70’e çekmiş fiyatı. 65’e kasıyor belli ki. Tanıdık biri olsa alınır, ikinci el sistem sonuçta insan ister istemez kuruntu yapıyor. 65 üzeri verilmez...
  10. L

Sapphire Nitro+ B850M İnceleme

Kardeşim anakartla ilgili yaklaşık 1 senelik deneyimin sonucu değerlendirme yapar mısın? Güncellemeler, argb uygulama optimizasyonu, vs… Teşekkür ederim.
  11. L

❌İndirim Bitti! Asus Prime Ap202 Kasa 5000lira

siyah mı beyaz mı karar veremiyorum? :)
  12. L

Pccooler Rt720 Tc ARGB Bk CPU Hava Soğutucu

İşin detayına girince fan yatakları hidrolik mi, fdb mi diye de kafa kurcalıyor. Arada kayıt işleriyle de uğraşacağım için sessizlik de önemli. Paylaştığımın rulmanı hidrolik, fdb olan Thermalright'a göre biraz sesli çalışıyormuş şimdi baktım. Bu arada görsel de önemli; gri soğutma bloğu çirkin...
  13. L

Pccooler Rt720 Tc ARGB Bk CPU Hava Soğutucu

Arkadaşlar merhaba. Kasa toplamaya çalışıyorum. 7 ısı borusu olan en bilindik hava soğutucusu markası Thermalright. Daha düşük bütçelerde bunu buldum. Gece 12'de fiyatı artacak. 2249 TL. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FK4SLHNJ/ref=ox_sc_act_title_10?smid=A1BHBMUMTOD9CS&psc=1 ürünün...
Geri