Arama sonuçları: *

• Users: savowav
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. savowav

1 Kg Kahve Alacağım, F/P Çekilmiş Kahve Öneriniz Var mı?

hocam max 1k falan diyicem oda bütcemin tavanı yani
  2. savowav

hocam şuan bi yerde çalışmıyorum o yüzden cebime giren parada biraz sınırlı o yüzden buraya danışmak istedim
  3. savowav

Selamlar, evde hem moka pot hem de filtre kahve makinesinde kullanmak için 1 kg çekilmiş kahve almak istiyorum. Şimdilik çekirdek alıp evde öğütmek istemiyorum, elimde değirmen de yok. O yüzden direkt çekilmiş olarak alabileceğim, mümkünse uygun fiyatlı ve F/P bir kahve arıyorum. İki farklı...
  4. savowav

Yardım Old Spice 3 İn 1 Duş Jeli/Şampuanı Saçında Kullanan Var mı? Saça Etkisi Nasıl?

Hocam öncelikle soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Vücut ve saçın aynı yerde olması beni saçın sertmi olur yoksa normal şampuandaki gibi yumuşakmı olur sorusuna getirdi. Bu sorunun cevabını bulabilmek için internette çok gezindim fakat bi cevap bulamadım.
  5. savowav

Yardım Old Spice 3 İn 1 Duş Jeli/Şampuanı Saçında Kullanan Var mı? Saça Etkisi Nasıl?

Selamlar, Old Spice’ın 3’ü 1 arada duş jeli/şampuan tarzı ürünlerinden kullanmayı düşünüyorum. Daha önce saçında düzenli olarak kullanan var mı? Kullandıysanız saçınızda nasıl bir etkisi oldu? Saçı kurutuyor mu, yağlandırıyor mu veya kepek gibi bir sorun yaptı mı? Özellikle uzun süre...
Geri