Arama sonuçları: *

• Users: Lrkende
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Lrkende

R5 5600 VS R5 1600 AF

Az paraya alınabilecek en iyi işlemci. Ondan sonra ileride bir gün DDR5 e geçip r7 7800x3d alınırsa çok yüksek fps değerleri sağlanır. x3d işlemciler özellikle daha iyi fps veriyor rustta.
  2. Lrkende

Flaw dan eşofman alan var mı ?

Ben genelde inditex markalardan alıyorum ama bilindik bir yerden alsanız da yeter güzel bir şey bulduğunuz sürece defacto lcw bile olur.
  3. Lrkende

Flaw dan eşofman alan var mı ?

Flawdan pantolon aldım ve kalitesine göre fiyatının çok fazla olduğunu düşünüyorum. Kısa sürede pantolon yırtıldı ve garip topaklanmalar oluştu. Old money keten pantolon almıştım. bir daha bir şey almam şahsen oradan.
  4. Lrkende

R5 5600 VS R5 1600 AF

Hocam bende RX 580 ve R5 1600 AF var ben de özellikle rust için yükseltme düşünüyordum. İşlemciyi yükselttikten sonra aldığınız fps değerlerini paylaşırsanız çok iyi olur. ben de almayı düşünüyorum. 40 fps oynamaktan bıktım ve bu bir işlemci oyunu
  5. Lrkende

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

60.000 TL bandında AMD X3D işlemcili ve AMD ekran kartlı (çünkü oyun için kullanılacak), oynadığım oyun Rust. X3D işlemcilerle Rust oyunu daha çok performans veriyor.
  6. Lrkende

A320M-R modlu bios var mı?

OC kilidi açılabilen bios var mı? Donanım Arşivi zamanında başarmıştı.
  7. Lrkende

Ekran karti vidalanmiyor

Ekran karti vidalabmiyor. o metal yer gevsemiyor da
  8. Lrkende

Rx 580 2048 sp alinir mi

Arkadasla 1650 tl ye anlastik. Sicaklik degerleri iyi. Tek sıkıntı dx 12 de kart sapitabiliyormus ama o da rx 500 serisinde olan bir seymis diye okudum. siz ne dusunuyorsunuz? butcem bu daha fazla arttıramam. furmark testleri de rx 570 e yakin degerler aliyor sp modeli rx 570 in oc lisi gibi...
  9. Lrkende

PC kendini bir anda kapatıyor ve ekrana rastgele renk veriyor

Ekran kartından olsa gene iyi garantisi var ama şöyle bir sıkıntı vardi önceden görüntü hiç vermiyordu PC bilgisayarciya götürdüm anakart arızası olduğunu söyledi bir şeyler yaptı sonra görüntü alabilmeye başladım bana 8+8 ramlerimden birini verdi takmamami söyledi. Yani ram slotlarini arızalı...
  10. Lrkende

PC kendini bir anda kapatıyor ve ekrana rastgele renk veriyor

Kapatıp açtığımda düzeliyor 10 dk sonra yine rastgele bir renk geliyor ekranın tamamını kaplayan ve mouse klavye ışıkları yanıyor ama görüntü gidiyor kullanamıyorum PC'yi. RX 570, R5 1600 AF, 450W PSU, A320M-R ANAKART, 8+8 RAM bulunuyor PC'de, DDU ile silip yüklemeyi denedim işe yaramadı. Bios...
  11. Lrkende

GTX 1650S değerleri nasıl

Az önce böyleydi yük altında. Yük boştayken 400 500 civarında. Anlamadığım şey bu değer çok yüksek değil mi acaba ekran kartı bunu ayarlarken dengesizlik mi yaşıyor?
  12. Lrkende

Bios ayarlarını kurcalarken GHz artırdım

Arkadaşlar A320M-R'a sahip olduğum için OC yapmam imkansız. Bazı ayarların ne olduklarını öğrenip değiştirdim. Sonucunda 6 çekirdek 12 mantıksal işlemciden 4-4'e düştü ama 3.20 GHz'den yukarı çıkmayan değer 3.40 GHz oldu. Şimdi burada performans düşüşü mü yaşadım. Yani olay daha az çekirdek...
  13. Lrkende

Kamyonetimiz çalındı.

Çok genç bir adammış umarım en kısa sürede bulunur.
  14. Lrkende

Yardım Razer Viper Mini bir anda bozuldu

Dün akşam bilgisayarı kapatmadan önce gayet normal her zamanki gibi çalışan mouse'um, sabah bilgisayarı açtığımda çalışmıyordu. Rengi falan yanmıyordu. Bilgisayar algılamıyordu. Kaç tane yere takmayı denedim. Synapse'i silip yüklemeyi denedim ama işe yaramadı. Direk USB'den algılamıyor gibi...
  15. Lrkende

Yardım Binada fiber kutusu var ama daireye kadar kablo yok

Ben emin olamadım kablo bıraktılar mı bırakmadılar mı nasıl anlarım bilmiyormum.
  16. Lrkende

t sanırım onlar çekecek hallediyoırum gibi
  17. Lrkende

Servis sağlayıcım elektrikçiye yaptırın dedi.
Geri