Arama sonuçları: *

• Users: Jewolation
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Jewolation

Segotep Lumi 3 T 750 W Kasa

Hocam sence yeni Psu almama gerek var mı yoksa kasadaki PSU ile devam etmelimiyim ? :D
  2. Jewolation

Segotep Lumi 3 T 750 W Kasa

Herkese selamlar, geçenlerde Amazon üzerinden hazır toplama sistem aldım ve sistemin özellikleri şu şekilde; -5070 Tİ 16 GB Gainward Phoenix S ekran kartı, -R7 7800x3d işlemci -Patriot Viber CL30 DDR5 6000MHZ x2 16GB : Toplamda 32 GB Ram -Kingston 4x4 gen4 1 TB SSD -colorful b850m-gha wifi v14...
  3. Jewolation

Gainward RTX 5070 Ti Plastik Ekran Kartı

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 ay kadar önce Gainward 5070Tİ Phoenix-s 16gb ekran kartı aldım ve akran kartı oldukça büyük. Sorum şu olacak bu ekran kartı metal değil de plastik olduğundan dolayı zamanla eğilme bükülme yapar mı ekran kartı tutucu almama gerek var mı?
  4. Jewolation

Güncel OEM Sistem Alacağım 70-90k Civarında Lütfen Yardım!!!

Daha iyi sistem bulabileceğim link var mı acaba? Taksit seçeneğide önemli benim için
  5. Jewolation

https://www.incehesap.com/majesty-bronz-oem-paket-fiyati-43300/ böyle bir sistem de buldum 1786701504 Bu sisteme ram falan eklediğimde fiyat böyle oluyor ve 6 taksit imkanı var sizce iyi mi? fiyatı?
  6. Jewolation

Arkadaşlar selamlar yaklaşık 1 aydır internette gezmediğim site kalmadı amazondan, incehesaba kadar akla gelen bütün siteleri gezdim önceliğim taksitli OEM Hazır sistem almak olacak. Bütçem parça ve kaliteye göre artabilir, 5-6 yıldır HP Pavillion Laptop kullanıyorum fakat artık bana yetmiyor...
Geri