Yaşlar küçükte zaten abi bu kadardamı küçük 15 yaşında bi kız hatta bendende büyük 17 yaşında bi erkeğe bedel bayağı bi büyük abladır artık kızlar dahada kaşar oluyor erkeklere göre 4 ay önce çıkmış gitmiş birine hala daha bu kadarda sırnaşmak doğrumu yanlışmıyı ayıt edecek kadardamı küçük ben...
o 15 benden 1 yaşta küçükte bence böyle bir konudada eğlenebilmek için max 11 12 falan olmak lazım hoşlanma sohbet açma gibide gelmedi iyice akli dengesi bozuk konudada dediğim gibi sırnaşık arızalığındanda olabilir evde yaz tatilinde dört duvarda canın sıkılırda bu kadarda değil
Selamın aleyküm iyi akşamlar herkese benim okul olayım biteli 4 ay oldu neyse aynı sınıfta bi kız var sürekli sataşıyodu kötü niyetli gibide değil ama bi yandanda arkadaştık aslında idare ediyordum arkadaş olmakta benim hatam kız arıza bi tip baya gerçi ben yüz vermesemde sırnaşıyordu bi...
Futbol oynıycam şut çekecem diyosan hemen parçalanır skkoluğa gelmez bu ayakkabılar krampon alcan onun dışında bi parçalanma sorunu nasıl yaşıycan kendim bildim bileli hep böyle ayakkabılar giyerim hocam
Evet yüzde yüz orjinal eren perakende eren holding sanal çadırdaki ultra lacost indirimleride aynı şekilde güvenilir https://share.google/2cjlqLzRA34FSzbC5 bu montu 2 ay önce 3.600 TL'ye aldım çadırdan sonra occasiondada 6ya satıyolardı avantajlı fiyat şimdi ordada bitmiş
Ben occasiondan bunu aldım yarı yarıya 1.700tl
Nike Run Defy Erkek Beyaz Koşu Ayakkabısı
https://www.occasion.com.tr/nike-run-defy-erkek-beyaz-kosu-ayakkabisi-hm9594-2/
İdare eder trde ortalama yada küçük 1 tık 1 2cm hafif kısa asıl kısalık 1.70 altıdır ama boyun yeterli yani kafaya takılcak bi durum yok bende 76 falanım en güzel erkek boyuda bence 1.80 falan fazlası abartı
tabii ki değil ağabey benim yaşımda bilede hiç değildir öylesine örnek verdimde sadece hani ortalıkta çok fırlama dolmuşkende ben daha geçen seneye kadar 2 elimin farkına anca varmıştım sadece sen çok normal karşılar gibi gelince ondan şey yaptım kusura bakma aslında onlarda haklıydı tuhaflığım...