Arama sonuçları: *

1. K

Eski Okulumdaki Kızın Garipliği Bi Bakarmısınız

Yaşlar küçükte zaten abi bu kadardamı küçük 15 yaşında bi kız hatta bendende büyük 17 yaşında bi erkeğe bedel bayağı bi büyük abladır artık kızlar dahada kaşar oluyor erkeklere göre 4 ay önce çıkmış gitmiş birine hala daha bu kadarda sırnaşmak doğrumu yanlışmıyı ayıt edecek kadardamı küçük ben...
  2. K

o 15 benden 1 yaşta küçükte bence böyle bir konudada eğlenebilmek için max 11 12 falan olmak lazım hoşlanma sohbet açma gibide gelmedi iyice akli dengesi bozuk konudada dediğim gibi sırnaşık arızalığındanda olabilir evde yaz tatilinde dört duvarda canın sıkılırda bu kadarda değil
  3. K

Çıkartmaları şimdilik boşverelimde hocam diğer türlü ciddi anlamda bi düşünce çıkarabildinmi benim konuda
  4. K

Şimdi gene atmış dolu
  5. K

Selamın aleyküm iyi akşamlar herkese benim okul olayım biteli 4 ay oldu neyse aynı sınıfta bi kız var sürekli sataşıyodu kötü niyetli gibide değil ama bi yandanda arkadaştık aslında idare ediyordum arkadaş olmakta benim hatam kız arıza bi tip baya gerçi ben yüz vermesemde sırnaşıyordu bi...
  6. K

Bu Galatasaray Atkıları ve Uefa Şapkası Kadar Eder

Atkı tane 200 şapka bilmem
  7. K

Nike Ayakkabı Alıyorum Nasıl Sizce Alınır mı?

E ozaman gayet normal kral kral giyersin sorun olmaz hocam 1787519301 Bu fiyata alma derken?
  8. K

Nasılsınız ? Aşırı Çok Ciddiyim

Öyle orta halli gelip geçiyor işte günler senin nasıl
  9. K

Muhabbet Kuşum Beni Aşırı Fazla Isırıyor

Çevir yatır okşa yada yanına bi dişi al yada kafesten salma hiç üstüne dillemek nedir yahu.
  10. K

Lotr Evreni 10. Bölüm Bölüm Karanlığın Dönüşü

sevdim bu dümenden lotr evreni hikayesini iyi nağmeleri var
  11. K

Futbol oynıycam şut çekecem diyosan hemen parçalanır skkoluğa gelmez bu ayakkabılar krampon alcan onun dışında bi parçalanma sorunu nasıl yaşıycan kendim bildim bileli hep böyle ayakkabılar giyerim hocam
  12. K

Evet yüzde yüz orjinal eren perakende eren holding sanal çadırdaki ultra lacost indirimleride aynı şekilde güvenilir https://share.google/2cjlqLzRA34FSzbC5 bu montu 2 ay önce 3.600 TL'ye aldım çadırdan sonra occasiondada 6ya satıyolardı avantajlı fiyat şimdi ordada bitmiş
  13. K

Dün falan bitti bende 44 aldımda hocam bi ayakkabıyada 4000 lira nedir ben yarı yarıya 1.700ü yatırırken bile çokta memnuniyetle yatırmadım
  14. K

Ben occasiondan bunu aldım yarı yarıya 1.700tl Nike Run Defy Erkek Beyaz Koşu Ayakkabısı https://www.occasion.com.tr/nike-run-defy-erkek-beyaz-kosu-ayakkabisi-hm9594-2/
  15. K

Tebilon'dan Aldığım Ürünün Kargo Sorunu

Orası neresi ya bilinmeyen saçma sapan dandirik yerlerden alışveriş yaparsanız sonuç bu olur
  16. K

Sizce Bu Boy Kısa mı

Sen neye üzüldün kral
  17. K

18 Olduktan Sonra Neler Yapılır

Hiçbişey amerika değil bura
  18. K

Sizce Bu Boy Kısa mı

İdare eder trde ortalama yada küçük 1 tık 1 2cm hafif kısa asıl kısalık 1.70 altıdır ama boyun yeterli yani kafaya takılcak bi durum yok bende 76 falanım en güzel erkek boyuda bence 1.80 falan fazlası abartı
  19. K

Arkadaşedinme,Sosyalleşme,Yanlızlık Depresyon,Psikolojisibozukbirinsan

tabii ki değil ağabey benim yaşımda bilede hiç değildir öylesine örnek verdimde sadece hani ortalıkta çok fırlama dolmuşkende ben daha geçen seneye kadar 2 elimin farkına anca varmıştım sadece sen çok normal karşılar gibi gelince ondan şey yaptım kusura bakma aslında onlarda haklıydı tuhaflığım...
Geri