Arama sonuçları: *

• Users: Saint42
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Saint42

🔥İndirim Vatanbilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında Gece İndirimleri 🔥🔥🔥

Ben gördüm ama nasıl? önce bindirmisler sonra indirmişler.
  2. Saint42

Ekran Kartı Zamları Hakkında Bilgi Almak İstiyorum ?

Ülkede düșüş olduğu ne zaman görülmüş düșüş olsa bile yaşam standartinda olur.
  3. Saint42

Beyler Bu Sisteme Kaç Para Vermeliyim ?

Ekran kartı dışında göze çarpan bir donanım yok oda eski mümkünse kendin araştırarak alman daha iyi ayrıca intele yatırm yapmanın ölü yatırım olduğunu unutma işlemci seçeneğin az.
  4. Saint42

Windows Ltsc Önerir Misiniz ?

Normal windovs yükleyip güzel bir temizlik yapıyorum baya faydası oluyor sanırım bunu kurcalamayi sevdiğim için yapıyorum yoksa neden ltsc yuklemeyeyim diye soru belirdi aklımda birde dil Olayı var uğraşmak istemeyenler için ideal.
  5. Saint42

Dün 2.Ele Vergi Geldi mi ?

Her gün nasıl şaşırtilır insan hayret ediyorum ve bunu yaparak yine şaşırtilar.
  6. Saint42

🔥İndirim Powercooler RX 9060 XT 16 GB 28.500

Ram gibi direk değil gizliden gizliden giydirdiler 21.000 almıştım üstelik üstüne 1500 vade farkı koyarak bu arada sapphire pulse modeli.
  7. Saint42

Bilgisayarım Otomatik Reset Atıyor Yardım !

Eğer oyun dışında yük altında problem yoksa büyük ihtimal oyun odaklı sorun veyahut güncelleme ile alakalı olabilir sistemin gayet iyi duruyor.
  8. Saint42

🔥İndirim Antec Ax65 ARGB, 4 X 120mm ARGB Fan Dahil 2.399 TL

Bu tür kasalar hemen hemene aynı banttan çıkıyor o yüzden şu daha iyi demeniz fiyata göre algı seçiciliği ben bunların hepsine no name diyorum çok üst düzey kasalar genellikle daha bilinen markalarda oluyor. Gerçi bana göre kasa kasadir içindeki fan ve ne kadar uygun fiyatlı ise o benim için...
  9. Saint42

Rekabetçi Oyunda Aniden Frame Time Yükselmesi

Bunun bir çok sebebi olabilir oyundan olabilir internetten olabilir yaptığın bir güncellemeden olabilir sebep çok deneyerek bulmalısın
  10. Saint42

Yeni Gelen Windows 11 26h2 Güncellemesi Yüklenmeli mi?

Ben şöyle içeriğine baktım ot çöp performansa katkısı olmayan boş beleş güncellemeleri yükleme taraftarı değilim heleki şu 2 3 ay içinde 5 6 defa format attıktan sonra daha yüklemem ne zaman yüklesem mıçıyor sistem.
  11. Saint42

Xdrive Tarsus Business 7520₺ 🔥🔥🔥

kalas gibi rahatsız hisettirdi ilk izlenim.
  12. Saint42

Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d ve RTX 5070ti Sistem Toplama Hakkında

sistem gayet iyi anakart olarak eğer aralarında çok fark yoksa x870 olmalı ancak 1 kuruş daha koyamam dersende anakart orta üst seviye çok güzel bir kart.
  13. Saint42

Bu Bilgisayarlardan Hangisini Tercih Etmeliyim?

tabii ki 3 sistem her türlü güncel işlemci olsun ekran kartı olsun 3. sistemin işlemcisi 1. sistemin işlemcisi ile aynı performans sunuyor ki 1. sistemin işlemcisi son nokta güncelleme yapamazsın 3. sistem her türlü güncelleme ile zibil gibi işlemci var ekran kartından bahsetmiyorum bile. ikinci...
  14. Saint42

Yardım 4tb Taşınabilir HDD Aldım ama İade mi Etmeliyim?

bence iyi yapmışsın her ay para bayılmanın bir anlamı yok.
  15. Saint42

128gb Telefonlar Yeterlimi

işin fotoğraf değilse oyun oynamıyorsan alo alo içinse arada face instg. takılıyorsan yeterli.
  16. Saint42

R5 7500f İcin Kule Tipi Öneri

https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/msi-mag-corefrozr-aa13-12cm-argb-beyaz-kule-tipi-sogutucu/ bi ara 900 tl satılıyordu çok değil 1 2 hafta önce bence bakarak ol. 1790708716 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-corefrozr-aa13-white-argb-fiyati,1168774288.html...
  17. Saint42

Ram Frekans Ayarlarım Nasıl Dostlar Sizce ?

eskiden bu işler çok kolaydı biosa gir çarpanı değiştir ufak aralıklarla voltaj ver en stabil frekansı yakala kaydet çıktı yeni bioslar çok karmaşık oc işinden anlamama rağmen yeni bios ekranları beni boğuyor bi an önce çıkmak istiyorum.
  18. Saint42

4070super mi 7900xt mi Mantıklı

objektif olarak yazıyorum oyun tarzına bağlı örnek hikaye tarzı oyunlar için nvidia mantıklı yazılımsal destek frame gen vs büyük bir avantaj. yok online fg desteği olmayan oyunlar oynuyorsan burda kas gücü daha önemli ayrıca 7900xt 315W çekiyor ayrıca psu değiştirmen gerekebilir burda...
  19. Saint42

🔥İndirim Ocypus Delta A62 Se 6 Bakır Borulu 2x Fanlı 1.199 TL!

yine çökmüşler eski türk filmindeki açlar gibi kalmamış.
  20. Saint42

Psu Alsam ve Denesem İade Edebilir Miyim?

bununla uğraşacağına bi arkadaş yakınından bilgisayarcıdan emanet alsan daha iyi olur.
Geri