Arama sonuçları: *

• Users: latifbey
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Klavye Önerisi ( Kaliteli )

Usta laptop klavyesi gibi sessiz 1787564445 Kalite dediğim bildiğimiz markalar çin malı fason ürünler değil şöyle bir şey buldum hissiyatı fln sessiz dediler ne diyorsun [H3 id='RAZER+ORNATA+V3+X']RAZER ORNATA V3 X [/H3]
  2. L

Klavye Önerisi ( Kaliteli )

Arkadaşlar öncelikle bütçem makx 2.200 civarı Argb klavye + laptop klavyesi hissiyatlı sessiz yumuşak hissiyatlı bir klavye önerisi olanlar buyrun (bilek desteği farketmez) (Kablolu kablosuz farketmez)
  3. L

Lian Li Vector V100r(4 Fanlı Beyaz Kasa) - 3999 TL

Abi Patriot Viper Xtreme 5 RGB PVXR532G76C36K 32GB(2x16GB) DDR5 7600MHz CL36 Gaming ramı 25K ya nasıl kaçırdık
  4. L

Zoko Akvaryum Kasa Alınır mı?

Micro anakartım var ınstada karşıma çıktı ne diyosunuz alan var mı 3K ya geliyor görüntüsü mükemmel fiyatı da öyle geldi https://www.zoko.com.tr/urun/zoko-venus-siyah-6x12cm-kumandali-argb-fanli-m-atx-gaming-akvaryum-kasa/
  5. L

Rtx5070 Sistem Topluyorum

Arkadaşlar 1. Önceliğim dış cephe rander işeri yapacağım öyle yüksek binalar vs yok genelde 4 katlı binalar dış cephe arada pc de oyun oynamalık sistem topluyorum Elimde olanlar -Asus prime z890m plus wfi 8400mhz (Geçen vatan indirimden aldım 5700 tl) -MSI GeForce RTX 5070 12G Ventus (Bu...
Geri