Arama sonuçları: *

• Users: anilg001
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Yardım Laptop İçin Öneri Bekliyorum

e al hocam o zaman afedersin ama oturma organı kırık game garaj ile asus ve lenovo legion mühendisliği aynı platformu çünkü aynı fabrikada ikiside aynı mühendislikten geçiyor fikrindeysen bence de alıp deneyimle.
  2. A

o bütçede ben olsam legion veya rog dışında hiç bir markaya bakmazdım hocam. en azından masaüstü performansına bir laptop olarak verebileceği en yakın performansı verip bunun altından kalkabilen iki model yani.
  3. A

Mouse Tercihi Hangisini Almalıyım

paran yetmemiş diye yorumladım.
  4. A

2k 27inc ve 4k 32inc OLED Monitor Önerisi

ben kullanıyorum. gen2 olan modelini AQDMGR diye geçiyor sonu. inanılmaz bir cihaz 5 ay oldu alalı ve müthiş gerçekten. 3 yıl garantili ve bu 3 yıllık garantiye birebir oled yanığı değişmide katmış asus. ben şiddetle öneririm bir çok oled monitörden sonra buna geçtim buna geçince rog ekosistemi...
  5. A

benim neden bozulmadı
  6. A

50k versen bile gta 6 rahat oynayabileceğin cihaz alırsın ki zaten neden 100k?
  7. A

yani millet gidip wratih mratih çin baskısı mallar alıyor iyi hoş f/p ama garantilik bir durum olunca gelip burada tekrar konu açıyor. asus alın gitsin vallahi değmez şu tr nin şu son halinde uğraşmaya.
  8. A

Legion Pro 5 Ekran Kararma Sorunu

bende legion kullanıyorum ne yaşadım ne de yaşayanı gördüm ilk sende duydum.
  9. A

İkinci El Rog Kaç TL Olmali

evet bende de full rog ekosistemi var gerçekten çok pahalı he hakkını veriyor tabii orası öyle ama çok pahalı ya
  10. A

İkinci El Rog Kaç TL Olmali

çok pahalı birader
  11. A

Gamermarkt dava ile tehdit ediyor.

hiç bir şey olmaz diyenler. aynını yaşadım icra dosyasını gönderiyorlar eğer alıcı 4250 lira ödeme yaparsa o zaman görürsünüz naneyi birader bende öyle diyodum bişi olmaz diyodukm bakma bunlara sen
  12. A

🔥İndirim Asus Nakit İade Kampanyası 28.09 Tarihine Kadar

benim iademi 7 aydır vermediler tüm şartları koşulları gerçekleştirmeme rağmen. thh ye şikayet ettim 2 gün önce arayıp özür dileyip tekrar iban istediler gene halen haber yok. güvenip almayın yani bazı elemanlar "BONO GOLDO OMO" diyor ama arkadaşım 10 kişiden 5ine gitmiş 5 ine gitmemiş ne diyim...
  13. A

🔥İndirim Bıc Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti + 10 Yedek Başlık 488 TL

aynısını 4 yıl kullandım her 3-4 ayda bir yedek başlık değişerek inanılmaz güzel. şuan elimdeki diğer bic bitince tekrar buna döneceğim inanılmaz güzel bir şey ya.
  14. A

Laptop Soğutucu Önerisi

Merhabalar, aranızda yeniyim bu benim ilk konum. 15.1 inclik Lenovo Legion 5 Oyuncu laptopum bulunmakta, şuan aktif olarak memo fl08 kullanıyorum ama çok gereksiz güçlü sessiz ve kaba büyük duruyor o yüzden onu satılığa çıkardım yeni almama rağmen. Bütçem 1500TL ye kadar 15 yada 16 inçlik küçük...
Geri