Arama sonuçları: *

• Users: zozobobo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

RTX 3060 Psu Önerisi

Teşekkürler🙏
  2. Z

RTX 3060 Psu Önerisi

Hocam valla bilmiyorum ki ne kadar oluyorlar, en olurlusu hangisiyse bitane almak şart sonuçta
  3. Z

RTX 3060 Psu Önerisi

Rtx 3060 12gb ryzen 5 5500 var (5600a geçicem) arkadaşlar pcden çok fena elektrik kaçağı sesi geliyor coil whine olduğunu düşünmüyorum bi saniyelik çok yükselip yakma sesi gelmişti, bu yüzden yeni psu almak istiyorum sanırım ses ordan geliyor ama bilgim yok önerebilir misiniz
  4. Z

2. El PC Cızırtı Sorunu

bende böyle düşündüm hangi psuyu almalıyım acaba nasıl öğrenebilirim
  5. Z

2. El PC Cızırtı Sorunu

Video atmayı bulamadım youtubea yükledim bir de az önce saniyelik ses çok fazlalaştı ve bir şeyi yakmış gibi ses geldi hocam valla bu çok korkutucu kabloyu oynattığımda bir şey değişmiyor ama dediğim gibi bildiğiniz birşeyi yaktı anlık
  6. Z

2. El PC Cızırtı Sorunu

Baktığım bütün coil whine seslerinde genelde sabit bir ses vardı, fakat benimki çok alttan gelen ve sürekli dalgalanan elektrik sesi gibi geliyor, dalgalanan derken sesi azalıp yükselme değil farklı farklı şekilde elektrik sesleri yani. Emin misiniz coil whine olduğundan hocam
  7. Z

2. El PC Cızırtı Sorunu

Arkadaşlar dünki konumda arkadaştan 13kya rtx 3060 ryzen 5 5500 pc almıştım (pc temiz), psu kablosunu o yeni pccine takmıştı bu yüzden ben kendim kablo aldım fakat kalın gelmişti ve tamamen girmemişti, çalıştırdım ve baya sesli şekilde cızırtı geliyordu, sonra ince bir kablo ile denedim bu sefer...
  8. Z

Çözüldü✓ RTX 3060lı Sistem 2. El Alınır mı

Anladım bir iki ay böyle kullanıp sıfır 5600 çekerim ya zaten pc ucuza geldi. şimdi arkadaştan almaya gidiyorum ama kutusu yokmuş arabada battaniyeye sarıp götürcem valla bi tık korkuyorum ama sıkıntı olmaz heralde
  9. Z

anladım bu sisteme yapılacak en mantıklı upgrade 5600 o zaman çekeyim ben onu teşekkürler tekrardan🙏
  10. Z

çok teşekkürler, ikinci el almaktan çekiniyorum. yani sıfır alıcam bu nedenle 5500den 5600e geçmek yerine şöyle sağlam bi işlemci çeksem daha mantıklı olmaz mı pcde ucuza gelmişken. sisteme göre sağlam bi işlemci önerebilir misiniz
  11. Z

aldım aldım şimdi aradı arkadaş ikna etmiş ailesini baya mutlu oldum
  12. Z

teşekkürler teklifi arkadaşım yapmıştı ama ailesi ilk sat deyip biz anlaştıktan sonra satma demiş. arkadaşım vermek istiyor almaya çalışıcam.
  13. Z

arkadaşım yeni pc aldı eskisini bana satıcak sistem gördüğünüz gibi 13 bin dedi. bide 165hz monitör var ikisi beraber 13k. csde 120fps alıyomuş 3 yıllıkmış bana fiyat iyi geldi ama yıllardır piyasayı hiç bilmiyorum cahilim söylerseniz sevinirim. şuanki pcim baya ölü ama pcler çok pahalı olduğu...
Geri