Arama sonuçları: *

• Users: ozercanaksu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Çözüldü✓ 50000 TL altı Macbook önerileri

Eyvallah hocam teşekkür ederim 🙏
  2. O

Ben de 512 olmasını isterim ama fiyatlar makul seviyede artmıyor, garip bir fiyat sistemi var. Yanına USB ya da harddisk ile destekleyerek devam ederiz en kötü 😂 Yurtdışından alırsak daha makul olup olmadığını biliyor musun? Garanti evrensel mi? Belki Avrupa'dan denk getirebilirim
  3. O

Hocam Air M4 45 k civarı. 50k ya kadar gözden çıkarmıştım zaten. Daha iyi bir seçenek değil mi sence?
  4. O

Hocam air serisi almak daha mantıklı mı sence? F/P olarak uzun kullanımda hangi işlemci cipi daha makul?
  5. O

Akademisyen eşim için Office uygulamaları açarken kasmayacak, kısa zamanda elimize almayacağımız, çok çok da pahalı olmayacak Macbook önerisi olan varsa paylaşabilir mi?
  6. O

Çözüldü✓ Günlük kullanım için Macbook önerisi var mı?

Eşim akademisyen. Huawei Matebook 14 sahibi ama biraz eski kalıyor, yavaşlamaya da başladı. Kendisine Macbook almayı düşünüyorum ama Apple ürünleri hakkında hiç bilgim yok. Günlük kullanım, çok fazla tarayıcı sekmesi, aynı anda 10-15 Office dosyası açtığında delirmeyecek bir ürün lazım. 40-50 k...
  7. O

performans sıkıntısı

bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim
  8. O

performans sıkıntısı

ryzen5 2600 rx580 8gb ve 16 gb ram içeren bi kasa satın aldım ancak lol ve cs go gibi oyunlarda 130 140 arası fps ortalaması alıyorum. Fps yırtılmaları çok fazla ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı acaba?
Geri