Arama sonuçları: *

• Users: Shadow©
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Shadow©

🔥İndirim Eti Cicibebe Bisküvi 1000g 181tl🔥

Benim de bu konu hakkında pek bir bilgim yok fakat eskisi kadar cicibebe iyi olmadığından dolayı zararı artmış. Dediğim gibi günde 7-8 tane ile karışım yaparak yersen kilonu koruyabilirsin. Bir kaç sitede ve videoda hep dediklerimden bahsediliyor.
  2. Shadow©

Herşeyin fazlası zarar. Fazla yendiği takdirde yağlanmadan dolayı sarkmalar yaratabilir. Gökalaf mı, başka bir sporcu mu ne keçiboynuzu pekmezi ile bunu yiyerek kilo aldığını söylüyordu.
  3. Shadow©

Hocam günde 7-8 adet yerseniz ek takviye olarak kilo almana katkı sağlayabilirsin. Fazla yendiği takdirde şeker ve palm yağı bulunmasından ötürü yağlanma yapacaktır.
  4. Shadow©

Dediğin gibiymiş: "Kampanya Hüküm ve Koşulları Kampanya, daha önce Prime üyesi olup, Prime ile alışverişi olmayan ve ilk Prime alışverişini 5 Ekim 2026 – 12 Ekim Eylül 2026 arasında yapan Prime üyesi müşteriler için geçerlidir."
  5. Shadow©

Aynı telefon üzerinden fazla hesap açılmasından dolayı olabilir. Annenin, babanın, kardeşinin vs. telefonundan hesap açmayı dene bir de.
  6. Shadow©

Hocam Amazon Prime aktif değil mi?
  7. Shadow©

18 Yaşındayım Saçımda Az Da Olsa Açıklıklar Var

Hem Pantene hem de üçü bir arada şampuan. O şampuanı (şampuan bile değil) birdaha kullanma.
  8. Shadow©

"Teklifleri Görün" kısmında gözükmesi lazım:
  9. Shadow©

18 Yaşındayım Saçımda Az Da Olsa Açıklıklar Var

Saç kremi kullanıyorsan o yüzden dökülüyor olabilir.
  10. Shadow©

🔥İndirim Amazon’Da 300 TL Kupon Avantajı

Ürün çeşitliliği çok fazla.
  11. Shadow©

Tıraş İçin Jilet Önerisi

O kadar kişinin memnun kalıp senin kalmaman enteresan. Match3 veya Blue3 memnun eder seni. Ben sıfır bilgi ile Blue3 almıştım mükemmeldi.
  12. Shadow©

🔥İndirim LG Ultragear 27gs75q-B 27" 1 Ms 2k Pivot Ips 180 Hz/200 Hz Oc Monitörü - 7999tl

Atombilişim patlatır bu arada sizi, çok fazla şikayet gördüm.
  13. Shadow©

Tıraş İçin Jilet Önerisi

5 bıçağa bulaşma. Gilette'nin andik gundik modellerini kullanmışsın ki cildini kesiyor. Benim daha öncesinde kullandığım Blue 3 ne kadar bastırırsam bastırayım, ne kadar hızlı tıraş olursam olayım, bir kere kesik gördüğümü hatırlamıyorum. Gilette Sensör 3 al rahat edersin. Sakalını orta derece...
  14. Shadow©

Kuponla birlikte çok ucuza geliyor. 1791364322 Hocam okuduğuma göre günde 6-7 tanenin üzerine çıkmamak gerekiyormuş. Bunlar kilo aldırır mı?
  15. Shadow©

🔥İndirim Tarih Kitaplarında %10-20 İndirim (Amazon)

İndirimli fiyatları bile çok pahalı. Telefondan okumaya devam.
  16. Shadow©

Bir Oyun Vardı...!!!

Mobil mi, PC oyunu mu?
  17. Shadow©

Yardım Kışlık Ayakkabı Önerisi Lütfen

Hocam Amazon'dan doğru düzgün ayakkabımı alınır. Bu tarz bir şey seviyor musun? https://www.zara.com/tr/tr/sivri-burun-chelsea-bot-p12000822.html?v1=588064021&v2=2436391&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_Android&utm_source=red_social_movil
  18. Shadow©

Telefon Oneri Bunlar Arasından

Neden, özellikle rezalet bir telefon alma çabasındasın?
  19. Shadow©

Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Hangi modeli peki hocam? Bazı modeller soğuğu daha koruyorken bazıları sıcağı daha iyi koruyor diye biliyorum.
  20. Shadow©

Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Ağzını tam kapattığından emin misin?
Geri