Arama sonuçları: *

• Users: efekarasacli
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. efekarasacli

Oyundayken Uyku Moduna Aldım Şimdi Bütün Oyunlarım Kasıyor Drop Giriyor

Oyundayken gpu zaten çok ısınmıyor hatta hiç ısınmıyo yani çünkü fps oyunlarındayım cpu ise oyundayken bi anda 50-55 deyken 70 e yükselip drop yiyoe ve düşüyor sonra tekrar derece yükselip drop giriyor.ama ne hikmetse Furmark testine soktuğumda işlemci ve ekran kartı full çalışırken hiçbir drop...
  2. efekarasacli

Evet bende herhangi bir sürücüden kaynaklandığnı düşünüp format attım gel gelelim sorun a çözüm sağlamadı.Yapay zekayla beraber denemediğim yapmadığım cmd komutu da kalmadı bu performansı kısıtlıyan durumlar oluyomuş onları açmak için yine çözüm olmadı.
  3. efekarasacli

Evet onun haricinde hiçbir sorun yoktu hatta spiderman 2 oynunu oynuyordum en yüksek ayarlarda ne hikmetse bu uyku moduna aldıktan sonra oldu, evet format atmakda işe yaramadı
  4. efekarasacli

Merhaba herkese Oyun oynarken macbookdan alışkın olduğum için yeni topladığım bilgisayar kasasını uyku moduna aldım 1-2 saat sonra döndüğümde ise bilgisayarı açtım ve bütün oyunlarda drop girdiğni gördüm.Bütün testleri yaptım şöyle söyleyim işlemci testinde işlemcim 90 derece ye kadar çıktı ama...
Geri