Arama sonuçları: *

• Users: the_bhb
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

10.000 TL'ye Radeon 6700 XT Ekran Kartı Alınır mı?

işlemci farkından o 2k da kullanırsan veya sağlam bi işlemci ile kullanırsan b580 canavar
  2. T

Yardım Tek Bir Markadan Mouse, Kulaklık, Klavye Dizmek Önerisi ?

illa tek marka olacaksa razer vakkosudur ama yan popüler markaların dışına çıkmak daha mantıklı artık mchose x9 kulaklık kullanıyorum mesela çok memnunum wraith w75 klavye ve w1 mouse kullanıyorum onlardan da çok memnunum ve atk mouselar da çok kaliteli
  3. T

10.000 TL'ye Radeon 6700 XT Ekran Kartı Alınır mı?

sıfır ayarında arc b580 al
  4. T

Gamepower Eva 5 1300 TL Alınır mı ?

yani işte olanları saydım arkadaşa yoksa günün sonunda alınabilecek bi klavye. 2-2.5 bandına çıkmadıkça gerçekten iyi denecek pek bişe yok zaten
  5. T

Yardım Bütçem10 Bin TL Civarı Hangi Monitörü Almalıyım?

valla zaten şuan 32" e geçecek bütçem yok. 40" olan msi ı da sattım samsung smart m7 aldım ps5 ve apple tv için şimdilik elimdekilerle devam. bide 32" olan 23.500tl nerdeyse 2 tane 27" fiyatına
  6. T

Yardım Hangi Miniled Alınır?

valla ben yaşamadım ama evet çok şikayeti olan var. biraz şans işi sanırım benim tek yaşadığım sorun 1 tane ölü piksel çıkması dediğim gibi onun dışında çok memnunum o da göze batmıyo
  7. T

hepsiburada varsa ona da bakabilirsin ama elediysen attıklarından lenovo yu öneririm alamdan incelemelrini izle ama çok model var yanlış modeli alma
  8. T

uzun süre kullanırım bundan anca olede geçilir onda da yanma sorununda çekiniyorum. tek sorunum bundan önce msi mag 401qr kullanıyodum 40" den 27" e düşünce alışamadım keşke 32" alsaydım belki yan monitörlerden birini laptop setup ına taşır 32" olanı ana monitör yaparım ilerde ama şuan 27" tcl...
  9. T

Çözüldü✓ 2. El Ekran Kartı Fiyat Tavsıyesi Verebilirmisiniz ?

bence ilan fiyatı için 15.500-16 hala makul pazarlık payınıda hesaba katarsak. bide karma tüm şehirlere bakmamak lazım insanlar genelde önce kendi şehrinde arama yapıyo. dediğim gibi arada uçurum fark yok ne kadar hızlı satmak istediğine bağlı ve kartın drumuna kutu garanti konularını bilmiyoruz
  10. T

Lian Li Dan Case A3 Gibi Kasalar Var mı?

valla ben şuan asus tuf 5070ti kullanıyorum başta msi ventus almıştım ucuz diye normal atx kasada bile 70 derecenin altını görmüyodu. sff kartlar maalesef sıcak çalışıyo bide micro atx kasada boşta 65-70 oyunda 75-80 i rahat görür
  11. T

Yardım Hangi Miniled Alınır?

tcl tabii ki çok memnunum tek sorun ölü piksel çıkma ihtimali var bende de 1 tane var ama göze batmıyo öneririm
  12. T

valla hepsiburadadan aldım bi kaç yorumda değişim yapmadıklarını falan gördüm bide uğraşmak istmedim daha önce bi monitörü 5 defa iade ettim bi tane zaten göze batmıyo
  13. T

Çözüldü✓ 2. El Ekran Kartı Fiyat Tavsıyesi Verebilirmisiniz ?

valla hocam 5060 ların fiyatlarının geldiği yerden sonra olan bu maalesef. düşük yazıncada laf ediliyo piyasadaki fiyatı verincede laf ediliyo. ben belirlemiyorum ama olan bu yani hızlı satmak isterse tabii ki 14-15 e düşebilir çok da uçurum bi fark söylemedim ama piyasa 16 civarı
  14. T

çok iyi fiyat valla ölü pikselde yoksa. bende 1 tane çıktı maalesef kullanıyorum öyle ama hiç gözüme batmıyo başka sorunumda yok çok memnunum
  15. T

bunlarda sistem yanacak ama biliyon dimi özellikle o 5070ti a allah yardım etsin sff kart hemde skjbfjkndjlfn 75 80 in altını görmez garibim
  16. T

şimdi 180 ve bütçenin biraz üstünde ama çıkmaz mı hocam paneli çok kaliteli çok memnunum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-tcl-27g64-qd-mini-27-1-ms-2k-pivot-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1218894405.html
  17. T

valla ben taşıyamayacağımı kabullendikten sonra vazgeçtim o hevesten sjdbnjsbndf. hatta daha da büyük kasa istiyorum asus proart a602 hayalim var bi ama çok fahiş fiyatlara satılıyo
  18. T

micro atx e bütün portları sığdırmak kolay ama mini atx ler biraz sıkışık kalıyo ucu ucuna sığıyo biraz da keyfi bi ürün o yüzden tuzlu. bende heves ediyodum ama sağlam bişe toplayınca atx şart
  19. T

xpg valor lar kaliteli hocam ama en iyisi bence de lian li a3 wood edition olan. montech de hoş duruyo ama kalitesini boyutlarını araştırmak lazım
Geri