Arama sonuçları: *

• Users: Camon
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

30 Yaşında Bomboş Bir İnsanım

Evet malesef benim.Bu zamana kadar ne bir yeteneğimi keşfedebildim, ne bir başarım var.Mesleğimde yok, güzel bir işimde.Liseyi ve üniversiteyi açıktan okudum.Saçma sapan 2 yıllık bir bölüm bitirdim.Ailemle yaşıyorum çünkü param yok.Yalnızım bir arkadaşım bile bulunmuyor.Sosyal medya...
  2. C

Vodafone 1000 Mbps Alınır mı ?

Alınır.Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar.Sorun olduğunda ilgileniyorlar.Fatura ücretleri cazip oluyor ve mevcut kullanıcılara indirim yapıyorlar.Kendi modemini kullanabiliyorsun.Onların verdikleri modemide başka operatöre geçtiğinde vermen gerekmiyor.Kullanıcı adı ve şifreni...
  3. C

Sıfırdan Oyun Yapmayı Öğrenmek

Benim hiçbir bilgi birikimim yok bu konuda.Sıfırdan kendimi eğitip bir oyun projesi yapmak istiyorum.Nereden başlamam gerekli? Neleri kullanmalıyım? Bir indie oyun yapabilme seviyesine ne kadar sürede ulaşabilirim? Bu işlerle uğraşanlarınız varsa tavsiyelerini okumak isterim.Günlük 5 saatimi...
  4. C

NZXT 50$ Bilgisayar Kasası

https://nzxt.com/en-intl/products/s5-rgb?srsltid=AU7gw4VBvdg6jQrHznUD6gDFX5lN4SaVmTlaxK4sn9Nu4_DxNrrK7PtL&bt=0 Piyasaya yeni çıktı.Türkiyede de satışı olacaktır.Valla NZXT gibi bir markadan bu kadar uygun fiyatlı bir kasa beklemiyordum.Umarım malzeme kalitesinden çok ödün verilmemiştir.Kasa 3...
Geri