Arama sonuçları: *

1. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

Sağol kesin bir karara varmadan kapatmaları çok saçma mesajda hiç bişi belirtmemişler neden kapandı veya tespit sürecinde vs hiç bir bilgi yok
  2. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

Çünkü kumarla daha önce ilişkili olduğunu yazmıştım diğer mesajlarda göremedin sanırım
  3. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

1790700645 Herhangi 2.şahısın hesabıma girdigi söz konusu bile olmadı yani iban satma yada iban aracılığı yapma yok sadece kendim kullandım
  4. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

Evet sürekli girş çıkış olma ama bu ay 150 den çok daha fazla oldu
  5. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

Reis merak ettgim masaka bildirildi mi bir ceza gelecek mi ?
  6. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

Ya bi ceza almayacağımı bilsem kapatılması hiç önemli değil ama ceza alıp almadıgımı bilmek istiyorum
  7. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

Bir sorun yoktu daha 5 dk öncesinde kredi kartı için mesaj atılmış sonra bi anda bu mesaj geldi ve onlara da ulaşamıyorum bilmiyorsan gereksiz cevap yazma kardeşim merak ettigimizden soruyoruz 1790695543 Sonucu merak ediyorum daha önce yaşayan oldu mu acaba ? Veya masak tarafından bildirldi mi diye
  8. T

Akbank Hesabım Kapatıldı

Akbank hesabım bugun bu mesajla kapatıldı bu durumda ne yapmam gerekiyor bilen veya daha önce yaşayan varmı sonunda ne sonuçla karşılaştı Bankamizin politikalari geregi, tarafinizla is iliskisinin sonlandirildigini bildirmek isteriz. Maas musterisi iseniz maasiniz disinda hesaplarinizin para...
  9. T

Akbank Hesabım Bir Anda Bloke Edilip Her Şeyim Kapatıldı

Aynı durumu bugün ben yaşadım şubeye gittin mi sorunun ne olduğunu söylediler mi ben çalıştıgımdan dolayı şubeye gidemiyorum ve iletişim merkezi de aramamı reddediyor
Geri