Arama sonuçları: *

• Users: MuşluArthur
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Asus Aqwmg 2k OLED Alınır mı?

Ben GTA yı oled ile oynamak istediğimden GTA öncesi almam lazım yeni nesil monitörleri beklemeyeceğim. Gray Banding ile uğraşmak istemediğimden QD-OLED alacağım.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  2. M

Benim monitörü gta çıkmadan almam lazım sizin önerdiğiniz modeller 2026 sonu gelir demişsiniz QD-OLED alırsam gray banding sorunu ile karşılaşmayacağım sanırım.
  3. M

Hangi model hocam.
  4. M

Gray banding galiba şansa bağlıymış. Çok rahatsız ediyormu sizi 1790788587 Hocan gray banding sizin attığınız modelde oluyor mu? Eğer olmuyorsa sizin attığınız modeli almak daha mantıklı geldi bana.Asus alıp gray banding ile uğraşmak istemiyorum
  5. M

Hocam bu özellikler bana attığınız linkteki monitörde olan özellikler değil mi.
  6. M

Televizyonu koyacak bir alanım yok malesef monitör almak zorundayım.
  7. M

Hocam aralarındaki fark nedir? Bir de oled yanmasını engellemek için uzun süre aynı ekranda kalmaması gerektiğini okumuştum forumda bu doğru mu?
  8. M

Oledler sıkıntılıysa oled dışı önerebileceğiniz monitör var mı? 2026 sonunu bekleyemem GTA çıkışına yetiştirmek istiyorum
  9. M

Gta 6 için 2k oled monitör arıyorum. İlk defa oled monitör alacağım araştırdıktan sonra en mantıklı modelin bu olduğunu düşündüm.Sizin önerebileceğiniz başka modeller var mı? Bide oled yanması olur diye korkuyorum oled yanması sık sık yaşanan bir şey mi?
Geri