Arama sonuçları: *

• Users: Lilynux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Lilynux

İlk Defa Linux Kullandım Linux Hakkında

Teşekkürler ve kısaca ek olarak çok uzun süre Windows kullanan biri doğal olarak zorlanabilir. Önemli olan ilgi duymak, merak etmek, şans tanımak. Gerisi basit. Update konusunu değinmemişim evet, Windows'da sürücüleri kurarken hep bilgili kişileri bulmak zorunda kalıyordum. Tek tıkla kuramıyor...
  2. Lilynux

Herhalde Linux'a geçmeyenlerin %90'ı Riot oyunları oynayamadığı içindir. 1791053727 Aaa neden i use CachyOS btw...:cry::peeposad:
  3. Lilynux

Turknet'in İnterneti Alınmalı mı?

Bu yazdığım sorunları forumlarda dile getirirlerdi onlara örnek olarak burada yazmak istedim. İki tarafta birbirine suçu atıp kullanıcı mağdur oluyordu, aylarca sürüyordu. Siz yaşamadınız diye başkası yaşamayacak diye bir şey yok.
  4. Lilynux

Hafif ve Kararlı Türk Windows Sürümleri - Windows 10 Hakanlar Dizesi

Kaydedeceğim. İleride lazım olabilir.😇
  5. Lilynux

Evet, katılıyorum çünkü bir sorun olduğu zaman iki tarafta birbirine atıyor suçu. Altyapı bana ait sen nasıl olur da farklı ISS seçersin moduna geçiyor, diğeri de altyapı Telekoma ait onlar çözmeli moduna geçiyor. Zararlı çıkan siz oluyorsunuz. Sadece ihtimal tabii.
  6. Lilynux

Windows tarzı görünümü olsun istiyorsanız ZorinOS bakabilirsiniz, daha iyi olur alışmanız açısından. İlla ki Windows'u silmeniz gerekmiyor. Dualboot yapabilirsiniz. Biraz yer ayırıyorsunuz Linux için 30-50 GB ayırsanız bile yeterli. PC açılırken seçenek çıkıyor 1. sırada Windows var 2. sırada...
  7. Lilynux

Selam. Aslında beğendiğiniz dağıtımı kullanabilirsiniz ama sadece film, dizi, araştırma için Linux Mint kullanabilirsiniz.
  8. Lilynux

Hafif ve Kararlı Türk Windows Sürümleri - Windows 10 Hakanlar Dizesi

Windows kullansam direkt ilgimi çekerdi. Elinize sağlık. UP-UP.
  9. Lilynux

Evet, son zamanlarda şikayetler arttı. Bunlar göz ardı edilemez bence ama bu tamamen şansınıza bağlı kimisi sorun yaşıyor, kimisi yaşamıyor. Bölgenize ve çalışanlara bağlı. Etrafınızda Türknet kullanan varsa onlara sorarak öğrenebilirsiniz. Ben olsam Telekomda kalırdım. Hayırlı olsun. 16 Mbps...
  10. Lilynux

Keşke bir şans verip araştırma yapsaydınız. Evet, versiyonlar dolaşıyor ama dağıtımların hepsinin farklı farklı çalışma prensibi var. Araştırıp kendinize uygun olanı seçebilirsiniz aslında çok basit. Yok olması ihtimal bile değil. Küreselde şu an Fransa, Çin gibi ülkelerde Windows'u silip...
  11. Lilynux

Terminale büyük ölçüde gerek yok, hatta çoğu kullanıcı için hiç gerek yok. Shelly, Flatpak gibi şeylerle birçok işi zaten halledebiliyoruz. Terminal kullanmak da gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil. Çoğu şey tak çalıştır şeklinde ilerliyor zaten. Üstte de dediğim gibi, Windows'ta nasıl bir...
  12. Lilynux

Nereye Gidiyor Bu Ekran Kartı Fiyatları?

Bugün fiyatına iyi dediğimiz şeyi düşünmeden almamız gereken dönemdeyiz çünkü yarın hemen zam geliyor. İyice batıyoruz...
  13. Lilynux

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim. Dağıtım konusunda da aslında çok fazla seçenek var. Sistem özelliklerini yazıp Google'dan araştırarak veya dağıtımları deneyebileceğimiz sitelerden yardım alarak kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Ben de bu şekilde ilerledim. NVIDIA için hep büyük bir...
  14. Lilynux

Mileni.Com Davet Kodu.

Bu tarz kod veya internet ile ilgili sorularınızı Telegram: Türkiye İnternet Kullanıcıları grubuna katılarak sorabilirsiniz veya isteyebilirsiniz.
  15. Lilynux

Teşekkür ederim. Evet, şu an hem en popüler hem oyun için en iyi CachyOS. Snapshot da açtım. Zaten ben de her şeyimi ChatGPT ile yapıyorum. Sistem ve sorun hakkında detaylı bilgi verdikten sonra sorunlar daha da hızlı çözülüyor. PC donarsa diye kopyalamak çok iyi fikir aklımda artık. :D Windows...
  16. Lilynux

Vulkan desteği yok ama daha fazla aldım. Onu da araştırdım. Vulkan olmasına gerek yokmuş. Proton, Vulkan üzerinden DXVK/VKD3D ile çeviriyor. 1791038957 Aynı şekilde bende Yusuf İpek'den görüp geçmeye karar verdim. İyi ki geçmişim diyorum. Kullanım açısından da CachyOS şu an favori gerçekten çok...
  17. Lilynux

Bilgisayara Kırık Oyun Yüklicem En Güveniliri Nedir?

En güvenilirlerden Fitgirl ve Dodi diye biliyorum. Ama doğru yerden indirmeniz lazım. Torrent olarak IDM veya FDM tavsiye ederim. İkisi de aynı yani fark yok pek.
  18. Lilynux

Hiç anlamadım ben de. Test etmek istedim Linux'a geçiyorum diye. Orta ayarlarda 70 FPS alıyordum, hiçbir şey yüklü değildi. Windows'da da sistemi yoracak, FPS düşürecek vs. bir şey yoktu. Aynı şekilde Linux'da girdim 150 FPS almaya başladım. Sadece Windows'a göre yapmadıkları zaman yüksek...
  19. Lilynux

Yedeklemeyi açtım, updateleri de hep yazıyorum teşekkürler.:peepokalp:
  20. Lilynux

+50 +100 fark dediğim şey FPS'im arttı onu demek istemiştim.
Geri