Arama sonuçları: *

• Users: Styx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Styx

Yardım F/P 1080p/2k 2. Monitör Önerisi

Eşek kalitesiz zaten, onda hemfikiriz. Q40 modelinin paneli sağlam ama, BOE üretim. O bütçelere "kaliteli(?)" 2K monitör bulamazsınız zaten. 6K'ya kadar Gamebooster, Fazeon, JD, Gamepower gibi markalar var sadece, muhtemelen aralarından en iyisi Q40, sonra Gamepower Sonic T80 olabilir.
  2. Styx

Yardım F/P 1080p/2k 2. Monitör Önerisi

James Donkey Epic Q40 gaming gecesinde 6K'ya düşüyor hocam değerlendirilebilir. İkinci el KTC H27T22C de bakabilirsiniz.
  3. Styx

6500 TL Rx7600 Alınır mı?

Vidaya tornavida değmiş mi iyice bak, muhtemelen açılmış ama. O paraya bu kart bedava, yine de ucuza buldum deyip atlamamak lazım.
  4. Styx

Ekran Kartı Akacağım Tavsiye Lazım

Nvidia olacaksa 3060ti ya da 3070 olur bulabilirsen. Başka da yok 10 bin liraya.
  5. Styx

Hangi Anakartı Almalıyım ?

Sıkıntı olmaz hocam.
  6. Styx

Ekran Kartı Akacağım Tavsiye Lazım

6700XT bak.
  7. Styx

Hangi Anakartı Almalıyım ?

İkisinden birisi zorunluysa B850 al hocam.
  8. Styx

Önce Ekran Kartı mı Almalıyım Yoksa Monitör Mü?

PS5 ile çok vakit geçiriyosan monitör daha mantıklı olur senin için.
  9. Styx

Çözüldü✓ Bir Türlü Karar Veremiyorum, İşlemcime Nasıl Bir Soğutucu Almalıyım?

https://www.gaming.gen.tr/urun/432531/enermax-liqmaxflo-sr-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-elc-lmf240-sf-2-yil-birebir-degisim-garantili/ https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-le520-argb-240-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html Bunlar fena değil...
  10. Styx

Çözüldü✓ Bir Türlü Karar Veremiyorum, İşlemcime Nasıl Bir Soğutucu Almalıyım?

O soğutuyu öneren kişiden koşarak uzaklaş. Şunlardan birini al f/p https://www.incehesap.com/segotep-fz6-pro-siyah-2x120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-lga-1851-ve-am5-am4-uyumlu-fiyati-75465/...
  11. Styx

🔥İndirim Pxn P5 8k Gamepad 1988 TL

Gamepad almayı düşünen varsa alabilir, fiyatı da iyi.
  12. Styx

Saat Önerisi 2-5 Bin TL Arası

Bende içi siyah olanı var, güzel saat ama 3-4K etmez. İndirimdeyken kuponla 1200-1500 arasına satılıyodu.
  13. Styx

Önerilerinize Açığım

Sadece oyun için kullanacaksan 5070 yerine 9070XT olabilir hocam. Onun dışında anakart kasa ve işlemci iyi. PSU olarak daha iyisi bulunur, ramler de fena değil Samsung çip var sanırım bunlarda. 1782211662 Sıvı soğutucu da piyasadaki en sağlam modellerden biri ama 7800X3D soğutmak çok zor değil...
  14. Styx

James Donkey Epic Q40 Vs Gamepower Sonic T80

Şu an elimdeki monitörden daha iyidir muhtemelen Q40 renkleri. VA'nın kontrast farkı var evet ama hem IPS kullandım zaten aradaki farkı sizin gibi görmem mümkün değil.. İkinci el KTC bakıyorum ilk etapta, bulamazsam Q40'la bi şansımı denemeyi düşünüyorum valla sırf paneli için.
  15. Styx

Tanesi 500-600₺ Civarı Fan Önerir Misiniz

Thermalright bak hocam.
  16. Styx

James Donkey Epic Q40 Vs Gamepower Sonic T80

Fotoğrafta çıkan görüntğü sizin gözünüzle gördüğünüzle aynı mı hocam ? Siyahlar bu kadar parlak mı duruyor çıplak gözle ? Fark varsa kamerada parlaklığı kısıp gözle gördüğünüze yakın bir fotoğraf paylaşırsanız bana çok yardımcı olursunuz.
  17. Styx

Çözüldü✓ 7500 TL 3060ti Alınır mı?

İçi açılmasa havada kapılır da... Hem içi açılmış hem dükkandan olunca güven vermiyor bana. Test etmeye gidersen FurMark testinde fanların hızına ve sıcaklıklara bak.
  18. Styx

Fsr4 RX 7000 Serisine Resmi Olarak Geldi

Darısı başıma.
  19. Styx

RX 7600 Mü RTX 5050mi

Bütçe ne ? İkinci el olur mu ?
  20. Styx

Soğutıcuya Bak Sıkıntılı Deil mi

Fanı iki taraftan tutan telleri bloktan ayırınca fan bırakır kendini zaten, aynı şekilde ön tarafa konumlandırıp telleri yine blok üzerindeki çıkıntılara geçirebilirsiniz hocam.
Geri