Arama sonuçları: *

• Users: songokutr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. songokutr

🔥🔥Assassin's Creed Black Flag Resynced Tanıtıldı🔥🔥

steamdan traileri izledim begendim fikrim degişti. ama hikaye olarak aynısını birebir kopyaladılarsa eksi basarım. - oyunun içine yeni ve güzel görevler eklenmeli - karakterler arası diyaloglar daha iyi olmalı yani baştan yazılmalı veya düzenlenmeli. - Eşyalar ve yetenekler baştan yapılmalı
  2. songokutr

rt var rt olmasa aynı ya
  3. songokutr

aynı oyun kimi yiyor bunlar
  4. songokutr

Archero Hesabımı Nasıl Satarım

upupup yardım
  5. songokutr

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

2.asansörü yaptırırlarsa ? senden zeka fıskırıyor
  6. songokutr

oyunu seveni bulursam en kötü bu hesap 100 usd satılır hatta gözü kapalı alır. silah degerli çünkü. çok para basıyor bunu sevenleri
  7. songokutr

Bir yerde yanlış yaptıgımı düşünmüştüm. Teşekkürler. (y)
  8. songokutr

Özelden yazdım. iphone olmuyor ama iphone'den ben androide aktardım. bir daha geri aktarma yapmazlar herhalde.
  9. songokutr

o paraya somon ekmek olmuyor
  10. songokutr

Bu hesabı öylesine oynuyordum ama şansa çok degerli eşyalar düştü. elindeki silah SS derece silah normalde s derece silah düşürmek bile zor. Degerliyken satayım gitsin diyorum bu oyuna özel mail açmıştım.
  11. songokutr

AMD ye de MFG geliyor arkadaşlar, gözünüz aydın

Gerek yoktu nvidianın peşinden gitmese keşke amd. Farklı bir yol çizmeli. Daha yaratıcı teknolojiler bekliyoruz.
  12. songokutr

RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım

https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-rtx-50-serisi-ana-konu--159665988-1005 Bu konuda çok sık görüyorum yanan kartlar var. Hatta şuan konunun son sayfasında bir karttan ateş çıkmış. 5080'de yanıyor. 5070ti sanki görmüştüm ama hatırlayamadım şimdi. Belki bir kaç yıl içinde esas film...
  13. songokutr

RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım

Nvidia kartlar yanma tahlikesiyle karşı karşıya. bu yüzden 9070xt iyi bir tercih olmuş eski 8 pinli giriş kullanıyor 2 tane yani sizin kart yanmaz
  14. songokutr

Düşük bütçeyle oyun oynatacak sistem toplamak (4-5 bin TL civarı, 2. el)

2060 sistemler sanki 10k fiyatlarındaydı bence bütçe artıyorsa ve fiyat tahminim dogruysa 2060 zorlanmalı
  15. songokutr

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Buradan bir şey almayın baharat basıp iteliyorlar. Saglıgınızdan olursunuz
  16. songokutr

Çözüldü✓ 9070xt gölge sorunu, hangi sürüm indirilmeli?

Eeee niye sadece amd driveri hatalı diye algı yapıyosun. 16 pin yani yeni pin girişi yüzünden yanıyor. Nvdia'nın bütün kartlarında bu girişten var. Yani algı yapmakta haklıyım. AMD'nin her kartında yeni pinden yok. eski pin girişine sahip kart daha fazla. 5000 serisi nvidia driveri da sorunlu.
  17. songokutr

Nvidia kartlar yanmadı mı? yeni pin girişine sahip 9070 xt ve 5070ti lar bile yanmış.
  18. songokutr

AMD laf atıyorsunuzda amd en azından sorun oluyor driver felam. Nvidia direkt yanıyor
  19. songokutr

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Çok seçenek yok hepsi birbirinin benzeri. G65b fark yaratıyor içlerinde o yüzden al geç demek istemiştim. Digerleri IPS 'de ıps başka bir şey yok ki. Miniled monitör istiyorum ben ama yok
  20. songokutr

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Son gülen iyi güler demişler. AMD kazanacak
Geri