Arama sonuçları: *

• Users: cchavo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

🔥İndirim Lego Nissan R34 5799₺!

neden bu kadar çirkin bu daha güzel görünüyor...
  2. C

5 bin TL'ye bluetooth kulaklık önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-buds2-pro-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-beyaz-1223070.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=psm-other%20epey&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&pfx=10229b42b5be728597da642d67fe86&utm_term=10229b42b5be728597da642d67fe86 bu...
  3. C

Cloud 3 wireless ayarları nasıl olmalı

rica ederim
  4. C

1) type c soketine takılabilmesi için 2 parça yapılmış. dönüştürücü ve type c soketinde kullanmak arasında fark yok (şarj kablosuda type olduğu için tek type c soketi varsa orayı işgal etmemesi olarakta yorumlanabilir) 2) ekstra bağlantılı olduğu için hafif yamuk durabilir bağlantı kesilmiyorsa...
  5. C

ses bit ayarı en düşük uygulamadan hiçbir ayar yapma dts indirme dolby access satın al 40 tl di ordan müzik<detaylı şeklinde kullanıyorum ekolayzer`ını gerek ses kasmada gerek ses yüksekliği ve kalitesi olarak bana göre çok güzel oluyor tavsiye ederim mutlaka denemelisin (ses bit ayarını...
  6. C

9 yaşındaki kardeşime PC oyunu önerisi

birkaç yıl oynadım iyi biliyorum kitlesini çok çocuk kaynıyor tamgaz ve derecesiz sesli sohbeti kapatırsan bir problem kalmaz küfür istemiyorsanız cs oynatın oynayanlar rusca konustugu ıcın küfür edildiğinde anlamaz böylelikle sorun kalmaz
  7. C

yaşına göre çok normal bi oyun oynayanların çoğu zaten o yaşlarda lol e girmediği sürece sıkıntı yok
  8. C

valorant
  9. C

Nedir bu satıcılardan çektiğimiz ?

2 tl arttı dolar 1000 dolarda 2000 tl yapar 5k neden zam geliyor o zaman hemen savunulmaması gerek satıcıların
  10. C

Yardım Türk Telekom İnternet Çekmiyor Saldırı Mı Var?

CHP İstanbul belediye başkanlarının alayını almışlar sanırım
  11. C

Yardım Türk Telekom İnternet Çekmiyor Saldırı Mı Var?

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-ibb-merkezli-yolsuzluk-sorusturmasi-imamoglunun-evinde-arama-yapiliyor-42733811#post-1 Sebebi bu.
  12. C

Valorant yükseltilmiş silah iadesi

kaldırıldı o hak şuanda yok.
  13. C

Airpods 4 vs Buds 3 pro

6k buds 3 pro airpods 4 gibi şeylere bakıyorum 6k civarı düşünüyorum 1741600277 yani kullanmam dediğimde cihazdan cihaza geçiş yapmayacağım yapay zekayla çeviri gibi özellikleri kullanmayacağım olarak söyledim buds 2 pro kullanmıştım ama pek beğenmediğim için buds 3 pro ya biraz uzaktım...
  14. C

Airpods 4 vs Buds 3 pro

kulaküstü kulaklık olarak q45 ile ilgili bi fikrin varmı acaba kulak içi kullanmaktan kulaklarım ağrıyor açıkçası
  15. C

Airpods 4 vs Buds 3 pro

fiyat olarak aynılar benim için önemli olan ses kalitesi ekosistem gibi özelliklerini zaten kullanmayacağım
  16. C

Airpods 4 vs Buds 3 pro

ilerde yd iphone alma ihtimalim varda iphone olmadığı için sesi kötümü oluyor harbiden
  17. C

Airpods 4 vs Buds 3 pro

hayır samsung ama ekosistem gibi bir düşüncem yok yapay zeka gibi özellikler benim için önemsiz
  18. C

Airpods 4 vs Buds 3 pro

İkisinide kullanmış arkadaşlar sizce hangisi daha iyi buds fe den geçmeyi düşünüyorum hangisinin ses kalitesi daha iyi müzik dinlerken daha memnun kalırım sizce.
  19. C

Galaxy Buds 3 Pro 5645TL

GÖKMEN 6.3
  20. C

4080 süper ile 150fps almak normal mi ?

ekran kartı kullanımı
Geri