Arama sonuçları: *

• Users: berke.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. berke.

Oled Monitörde Bu Led Yanığımı!

Aynı şey değiller piksel temizleme görüntü düzeltmeye, piksel yenileme ise paneli uzun vadeli korumaya yarayan bir özellik.
  2. berke.

Ben de direkt piksel yenileme yerine piksel temizleme ayarı var monitör beni 7 saatte bir piksel temizleme işlemi için uyarı veriyor o zaman yapıyorum ROG modelinde piksel yenileme ile alakalı bi ayar göremedim.
  3. berke.

Piksel temizleme işlemini yapman gerekiyor, ben ek olarak ekran kaydırma ayarını 'Hafif' olarak seçtim bu sayede yazılardaki titreme (flicker) sorununu da çözmüş oldum. Bu arada monitör bana her uyarı verdiği vakit ben piksel temizleme işlemini yapıyorum.
  4. berke.

Çözüldü✓ NVMe SSD PCI-e X1 hızında çalışıyor

Ne gariptir ki diğer SSD'yi soğutuculu olan kısma diğer SSD'yi ise alt kısma takınca düzeldi
  5. berke.

Herhangi bir sata girişi veya GPU dışında pci express slotu kullanmıyorum
  6. berke.

BIOS ayarlarında herhangi bir M2 ile bir ayar göremedim PCI ayarları içinde Chipset olanı GEN3 diğer olanı ise de Gen4 te bıraktım ben de anlayamadım anakartın alt slotundaki M2 slotu gayet stabil çalışırken yukarısında soğutma bloğu olan slotu nasıl Gen X1 çalışır anlam veremiyorum
  7. berke.

SSD'nin normal şartlarda PCIe 3.0 x4 arayüzünde çalışması ve 3400 MB/s civarı hızlar vermesi gerekirken, CrystalDiskInfo verilerinde aktarım modunun PCIe 1.0 x4 olarak kilitlendiğini görüyorum, bu durum performansımı doğrudan etkiliyor ve okuma/yazma hızlarım 800 MB/s civarına çakılmış durumda...
  8. berke.

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Şu sıra biraz eldekiyle yetinmek daha mantıklı neredeyse bir GPU parasına RAM satın almak kabul edilebilir bir şey değil. Fiyatlar Google haberlerinden sonra biraz geriledi umarım bu fiyatlar gittikçe düşmeye devam eder, en son Amerika'da 32'lik Kingston Fury kitlerinin 500$'a kadar düştüğünü...
  9. berke.

🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Fiyatı görünce hevesim kursağımda kaldı
  10. berke.

Öneri 9070xt hangi model alınır?

Nitro+ en tepe model diye biliyorum ve onu tercih ettim şu ana kadar memnunum kartta bir problem yaşamadım fakat bir şeyleri konuşmak için çok erken.
  11. berke.

R7 5700X3D için 5000 TL Sıvı Soğutucu Önerisi

Hocam bütçe bakımından Phantom Spirit bana çok daha mantıklı geldi ama tavsiyesiniz için teşekkür ederim
  12. berke.

Phantom spirit daha iyi olmaz mı?
  13. berke.

Evet zaten geçici olarak 5700X3D ve DDR4 sistem kullanacağım gelecekte bellek krizi aşıldığında veya fiyatlar biraz hafiflediğinde sağlam bir DDR5'e geçmek istiyorum ekstra olarak sistemi zaten 2K'da kullanacağım 1080'de oynasam bile sistem darboğaz yapmayacaktı 5700X3D hala çok güçlü bir işlemci.
  14. berke.

Aslında kasa değiştirmek zorunda kalmasam bütçeyi çıkartıp 360mm sıvı soğutucu almak isterdim hocam fakat üst ve sağ kısım sadece 240mm destekliyor bu yüzden kasa + Phantom Spirit tercih etmek daha iyi olur sonrasında 7800X3D bir işlemciye geçeceğim zaman elimdeki Phantom Spirt'i satıp güzel bir...
  15. berke.

Çok teşekkürler hocam, kasa aşırı hoşuma gitti keşke sistemim beyaz olsaydı da beyaz modelini tercih edebilseydim. :/
  16. berke.

Phantom Spirit 2000 TL Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ise 6000 TL hocam
  17. berke.

LIAN LI VECTOR V100R + Phantom Spirit tercih edeceğim önerileriniz için teşekkürler!
  18. berke.

PSU ve kasa boyutuna baktığımda sanırsam uyumlu oluyor.
  19. berke.

Bu modeli biliyorum hocam fakat biraz giriş seviyesi gibi ve bu bütçeye şahsen Phantom Spirit tercih etmek benim için daha mantıklı olur. 1774113743 Sadece bir konuda şüpheliyim, PSU boyutu. Şu an kullandığım PK750D PSU ile uyumlu olur mu? bu konuda herhangi bir bilginiz var mı?
  20. berke.

O zaman en iyisi phantom spirit + Lian li vector tercih etmek gibi öneriniz için teşşekür ederim son zamanlarda bu modeli baya duyuyordum.
Geri