Arama sonuçları: *

• Users: aim-botZ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

HS 35 Ses Ayarları Nasıl Yapılır

Hocam CS:GO'da sesleri eski kulaklığıma göre ayırt edemiyorum. Eski kulaklığım 50-60 TL'lik bir şeydi. Ek olarak siyah aldım ve yanında ayırt edici kulaklık ve mikrofon geldi. Bunu kullandığım için problem yaşıyor olabilir miyim? Normal direkt taktığımda da ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyor.
  2. A

HS 35 Ses Ayarları Nasıl Yapılır

Arkadaşlar merhaba. HS35 modeli kulaklık aldım. Müzik dinlerken kalitesi falan çok iyi. Fakat CS:GO'ya girdiğim zaman ses net değil boğuk ve baslı geliyor. Herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Oyundaki ses net değil. Yani sesleri ayırt edemiyorum.
  3. A

i7 4790K için 1600 MHZ Anakart Önerisi Bütçe 500 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-h81m-p33-intel-h81-socket-1150-ddr3-1600mhz-sata-3-0-hdmi-vga-anakart.html
  4. A

Corsair HS35 Kulaklık Anakart Kalitesi

Attığınız kulaklıklar Corsair'den daha mı iyi? 7.1 olması beni pek ilgilendirmiyor. Ben tam olarak soruma cevap alamadım. Ses kalitesini ne derecede etkiler? 1611172408 .
  5. A

USB girişli değil kulaklık. Jak girişi mevcut sadece. Bütçe 300 TL. F/P önerebileceğin varsa buyur. Rampage, James Donkey vb. markaların önerilerine bakmıyorum.
  6. A

Arkadaşlar merhaba. Bu kulaklığı almak istiyorum. Fakat kullandığım anakart DDR3 sistem. Anakart modelim H81m-e33. Kulaklığı alsam ses yönünden problem yaşar mıyım? Yani anakart ses kalitesini kullanılmayacak şekilde etkiler mi? Bir de ben kasanın ön jakına takacağım kulaklığı. Gene de anakart...
  7. A

Vodafone Net ADSL'den VDSL'e Geçiş Süresi

Arkadaşlar merhaba. 17.07.2020 tarihinde ADSL'den VDSL'e telefon aracılığıyla geçiş yaptım. Neredeyse 7-8 defa aradım, hepsi farklı cevaplar veriyor. Bildiğim kadarıyla sadece port değişimi olacak. 6 gün oldu neredeyse. Süreci hızlandırmak için neler yapabilirim? Tecrübe edinmiş arkadaşlar...
Geri