Arama sonuçları: *

• Users: Dontaçhi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Dontaçhi

İncehesaptaki Azımut Sistem Alınır Mı?

Sıfır fiyatları bayadır takip etmiyorum fiyat gerçekten iyi mi kötü mü bilmiyorum ona göre yorum yapacağım gene de bugün 90K dediğimiz fiyat hiçte az bir para değil. Nedense CPU ve GPU ve Ram hariç bileşenler öylesine seçilmiş gibi, ram ise eksik. 120W TDP değerine sahip bir işlemciyi o...
  2. Dontaçhi

Ram Fiyatları Bu Sene İçerisinde Düşer Mi?

Kafamdaki düşüncelere göre herhangi bir evrende global fiyatlar normale dönse bile TR'de o kadar fazla düşüş yaşayacağını sanmıyorum. Ram için 2. el kovalayabilirsiniz bazen güzel fiyata koyanlar oluyor ancak biraz aktif bakmanız gerek çok hızlı satın alınıyor uygun fiyattan konan temiz ramler.
  3. Dontaçhi

Resident evil serisi hangi sıralamada oynanmalı?

yazdığın tüm oyunlar içinde en weak kalan oyun zaten 3. oyun. Neden var neden yapıldı yapılmasa daha iyi olurmuydu asla anlamadığım saçma bir oyun. Zaten yapımcılar da bunu biliyor olacak ki indirim dönemlerinde hep serinin en ucuz oyunu oluyor. Oynanmasan da olur. 7 ve 8 tamamen farklı ve...
  4. Dontaçhi

Resident evil serisi hangi sıralamada oynanmalı?

Biohazard ve Village zaten başka bir evreni anlatıyor, 7 ve 8 ayrı bir oyun bunun sıralaması 7 ardından 8 şeklinde. 3 İse farklı bir yapıda. Leon'un hikayesini falan anlatmıyor ancak 2 ile aynı evrende geçiyor 2'deki yerleri 3. oyunda da görüyorsunuz. 3'ü 2'den önce de sonra da...
  5. Dontaçhi

Öneri Mikrofon önerisi alabilir miyim?

Yazdığınız gibi Havit'in mikrofonları işinizi görecektir diye düşünüyorum. GK50 yeterlidir ancak bir üst modeli falan da var GK65, GK61 gibi gibi.. youtube üzerinden ses testlerini dinlerseniz daha iyi olur. Zaten bu civarlarda 2-2.5'a çıkmadığınız sürece ekstra farklı bir seçenek çıkmıyor...
  6. Dontaçhi

Korku gerilim Film Dizi önerisi

From The haunting of hill house Them (sadece ilk sezon) Scream The Outsider IT - Welcome to Derry American Horror Story Penny Dreadful Sahipli hepsi dizi
  7. Dontaçhi

Kitap Okumayı Seven Kimler Var?

İlk okuduğum kitabıydı.. Gerçekten güzel Dizileştirilen/filmleştirilen kitaplarından başlayabilirsiniz bence Yabancı (The Outsider) 22/11/63 (korku değil) IT (O) Yeşil Yol (korku değil) ve hatta Hayvan Mezarlığı (Biraz stephen king kalitesinin altında olduğunu düşünüyorum ama ekleyeyim)...
  8. Dontaçhi

“CS2’de pahalı çıkartmalı skinlerin değeri, satarken fiyatı etkiler mi?”

bir dönemler (birkaç sene önce) usulü stickerların satış fiyatının %10'u kadar üstüne koyar diyorlardı. Sonradan bu usül değişmiş midir bilmiyorum. 5 Dolarlık skinin üstünde 100 Dolarlık bir sticker varsa %10'dan 10 dolar daha koyar ve 15 dolar olur gibi bir durum vardı ortalama olarak böyle...
  9. Dontaçhi

Kitap Okumayı Seven Kimler Var?

Ben basit bir adamım, Stephen King görürsem okurum.
  10. Dontaçhi

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Gerek yok.
  11. Dontaçhi

Flörtün The End of the F***ing World izle demesi ne anlama gelir?

Usta ben pek anlamam ama derin araştırmalarım ardından 5 farklı AI ile bu konuyu en ince detayına kadar konuştuktan sonra galiba kız bu diziyi seviyor ve senin de izlemeni istiyor.. Bu kadar derin düşünme. Gönlü varsa zaten belli olur. Bu kadar düşünürsen kafayı yersin.
  12. Dontaçhi

PC için gamepad önerisi

@Diavelin göreve
  13. Dontaçhi

Yardım Valencia VC204 Alınır Mı Sizce

Temiz görünüyor, Çok fazla kullanılmadığı belli.. Tellere yakından bi güncel fotoğraf isteyin 3 kalın olan metal sarım teller paslanmışsa fiyattan düşmek için güzel bi bahane olabilir çünkü değiştirilmesi gerekiyor o da masraf demek. 2500 civarına kapatırsanız dediğim gibi memnun kalırsınız...
  14. Dontaçhi

Yardım 7800x3d ye kule tipi soğutucu önerisi lazım

https://www.gaming.gen.tr/urun/568921/thermalright-phantom-spirit-120-tl-c12b-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  15. Dontaçhi

Yardım Valencia VC204 Alınır Mı Sizce

Başlangıç Klasik Gitarlar arasında bu model oldukça iyi. Ancak gerçekten klasik gitar mı istiyorsunuz yoksa Elektro istiyorsunuz ve bütçe sorunu yüzünden mi klasik alıyorsunuz bunu kararlaştırın. Eğer Amacınız ve hedefiniz Elektro gitar ise direkt onunla başlamak gerek. Elektro isterken klasik...
  16. Dontaçhi

1k Bütçe ile Klavye Önerisi

Blue Switch rahatsız etmezse bu iyidir idare eder sizi. https://www.gaming.gen.tr/urun/286723/xpg-summoner-mini-rgb-blue-switch-turkce-kablolu-gaming-klavye/?ref=akakce
  17. Dontaçhi

Çözüldü✓ 2.5k klavye önerisi lazım

Hayırlı olsun tekrardan. Bu tarz 60'lık klavyelerin çoğunda yükseltme ayarı zaten bulunmuyor, kendinden hafif yükseltili şekilde tasarlanıyorlar. Yazım hissiyatını vs beğendiyseniz bence hiç problem yok. Aula kötü bir marka değil F75'leri artık milli klavye sayılabilecek bir model :D Web...
  18. Dontaçhi

İşlemcim dar boğaz yapıyor

2600 ile o gpuda darboğaz yaşama ihtimalin yok gibi bir şey. RTX2060 ile kullanıyordum darboğaz yada anlık fps dropum yoktu. Hele valorant'ta zaten yaşama ihtimalin yok çünkü valorant ekran kartı kullanan bir oyun değil zaten. İnternetteki FPS farkları muhtemelen sürüm bazlı yaşanan...
  19. Dontaçhi

Yardım Akvaryum Kasa Önerisi

https://pckolik.com.tr/urun/lian-li-vector-v100r-tempered-glass-beyaz-usb-30-atx-mid-tower-bilgisayar-kasasi
  20. Dontaçhi

Çözüldü✓ 2.5k klavye önerisi lazım

O halde ilk hissiyatları bekliyorum
Geri