Arama sonuçları: *

• Users: BQQLL
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Klavye çalışmıyor farklı tuş

Arkadaşlar iyi akşamlar laptop kullanıyorum temizledikten sonra farkettimki bazı tuşlar çalışmıyor. Bazı tuşlar ise kendileri yerine farklı tuşları atıyor bunun sorunu nedir ayrıca laptopta yüklü klavye sürücüsü bulamadım marka HP
  2. B

SİSTEM TAVSİYESİ 6000-7000

Çok dehşet kart ama sıfırını almak topladığım bilgisayara bedel maalesef ://
  3. B

2060 daha mantıklı olabilir çok aşırı oyunlar oynamayacağım ama daha ileriye dönük olabilir 1597934694 Bu kartta olabilir. Peki ikinci el 1080ti almak sıkıntı yaratabilir mi?
  4. B

Dostum yeni gördüm tavsiyen için teşekkürler. Amd ekran kartına laptobumdan dolayı karşıyım biraz bu sisteme 1660 nasıl olur
  5. B

Arkadaşlar hepinize iyi günler yaklaşık 2 senedir biriktirdiğim para ile monitör hariç 6000Tl bütçem var max 7000 olabilir. Sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Sadece oyun odaklı çok nadir video editlerim o da ağır videolar olmaz. Şimdiden teşekkürler.
  6. B

Amd laptop belası

Bu işlemi yapsam bile bilgisayar sürekli işlemciden gelen kartı kullanıyor. Görev yöneticisi ve radeon ayarlarında hiçbir zaman harici kartın çalıştığını göremiyorum. 1596892621 Eski driverlarda da durum aynı maalesef hatta bu yüzden ürün değişimi yapmıştım fakat sonuç aynı
  7. B

Amd laptop belası

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2.5 senedir kullandığım AMD işlemci ve ekran kartlı laptopum var. İşlemcisi A12-9720p ekran kartı ise radeon530 güncelleyince r7m340 oldu. Benim sıkıntım hangi güncellemeyi yaparsam yapayım harici ekran kartım devreye girmiyor ekran kartım 4gb fakat gta5 de 1gb olarak...
Geri