Arama sonuçları: *

• Users: Sasageyo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Sasageyo

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Hile denk geldi mi? Fiyatı iyi ben de almayı düşünüyorum da hile dolu diyorlardı önceden.
  2. Sasageyo

Vatan'dan almak için 5000tl daha vermek mantıklı mı?

yok maalesef. 1762810215 Teknosayı görmemiştim de teknosada da sitesinde kendileri değil de gala iletişim satıyordu, buardan alırsam yine gala iletişim mi olur satıcı diye düşünüyorum. 1762810251 mediamarkt olanı alırım ozaman daha iyi
  3. Sasageyo

Vatan'dan almak için 5000tl daha vermek mantıklı mı?

Arkadaşlar lg oled c5 alacağım hepsiburadadan, satıcı Homefortech diye bir yer, güvenemedim şimdi bi sıkıntı çıkarsa ilgilenmezler falan diye, internette pek yorumunu da göremedim. Orda 75000TL Vatanda ve mediamarkta 81000TL. Sizce daha fazla para verip güvenilir yerden almak mantıklı mı...
  4. Sasageyo

Öneri LG OLED C5 Alınır mı?

Yani 2 kattan fazla fiyat farkı var o kadar çıkamam, iyi değil midir bu model?
  5. Sasageyo

Öneri LG OLED C5 Alınır mı?

Lg oled c5 almayı düşünüyorum. Ürün hakkında hiç kötü yorum görmedim iyidir diye düşünüyorum ancak satıcı hakkında endişelerim var. Homefortech güvenilir midir daha önce alışveriş yapanlar oldu mu? Bir de oled konusunda sıkıntı yaşar mıyım yanma gibi...
  6. Sasageyo

Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

Ben de Android kullanıyorum apple music var ki androidde. Spotify yerine ona geçtim ses kalitesi cidden inanılmaz fark etti.
  7. Sasageyo

HyperX Cloud 3 mü? Logitech G pro x 7.1 mi?

ben cloud 3 alıp iade etmiştim. ne kadar eq ayarı yapsam da ses kötü geliyordu oyunlardaki silah sesleri falan patlıyordu başka bir şey duyulmuyordu ama herkes bu kadar övdüğüne göre bana gelen sıkıntılıymış sanırsam.
  8. Sasageyo

Anker Q30 alınır mı?

o fiyatlarda ben de bilmiyorum. 1756665352 ama csde iş yapıyor yine ya duyuyorum ayak seslerini
  9. Sasageyo

Anker Q30 alınır mı?

Yani çok bişey beklemeyin ben cs için kullanıyorum idarelik. Çoğunlukla ayak sesinden anlayabiliyorum adamın nerede olduğunu, bazen tam farkedilmiyor ama.
  10. Sasageyo

Klima önerisi 12000btu

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-s3nw12ja3aa-dual-eco-12000-btu-a-enerji-sinifi-klima-beyaz-1180222.html Bu olması lazım
  11. Sasageyo

Klima önerisi 12000btu

LG aldık memnunuz şimdilik. Modelini hatırlamıyorum ama.
  12. Sasageyo

Klima önerisi 12000btu

30k civarı bütçem var 12000btu düşünüyorum önerdiğiniz güzel klima var mı?
  13. Sasageyo

Cloud 3 silah sesleri çok yüksek

Önceden telefonda müzik için anker q30 almıştım onla idare ediyorum şuan. O bile cloud3 ten daha iyi ses veriyor. Bütçe arttırıp 5k civarına bakmayı düşünüyorum artık.
  14. Sasageyo

Cloud 3ten iyidir bence denemedim ama. Harbi cloud 3ü ilk taktığımda ben buna mı para verdim dedim.
  15. Sasageyo

Başka bilmiyorum iade edince almadım artık. Müzik için anker q30 almıştım onunla idare ediyorum artık o bile daha iyi cloud3ten 1751033490 Çok kalitesiz geldi bana ses kalitesi sanki 30tl lik pazar kulaklığı gibi
  16. Sasageyo

Eğer almadıysan bulaşma derim.
  17. Sasageyo

İade ettim ya hatırlamıyorum.
  18. Sasageyo

Razer Kraken Tournament Edition için kulak pedi önerisi

tamamdır teşekkür ederim
  19. Sasageyo

GPU kullanımı %99a çıkıp iniyor.

vsync denerim. ssd sağlığı test edeyim dedim 80 çıktı onla alakalı olabilir mi?
  20. Sasageyo

GPU kullanımı %99a çıkıp iniyor.

Teşekkürler unutmuşum eklemeyi 1750513182 Format atmadan önce de oluyodu. Format attım yine devam ediyor yeniden başlatmazsam asla düzelmiyor ama yeniden başlatınca bidaha yapmıyor pcyi kapatana kadar 1750513223 orda demek istediğim %99 kullanması değil de kullanımın sürekli inip çıkması...
Geri