Arama sonuçları: *

• Users: karakurt09
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600x ve GTX 1070 Sistem İçin Psu Önerisi

Hocalarım, süreç boyunca yardımcı olan, teknik detay paylaşan ve fikir veren herkese çok teşekkür ederim. Bütçemi ve sistemimin ihtiyaçlarını gözeterek benim senaryomda en mantıklı ve ekonomik tercih olan Green GP600A modelini sipariş geçtim. Hem bütçemi korumuş oldum hem de sistemin ihtiyacını...
  2. K

Hocalarım, Kafamı karıştıran ve fikrinizi almak istediğim bir durum var. Şu an piyasada önerdiğiniz Enermax Maxpro III (700W) modeli yaklaşık 2.100 TL civarında. Diğer taraftan benim elimdeki kuponla birlikte Green GP550A-ECO (550W) modelini 1.050 TL gibi neredeyse yarı fiyatına...
  3. K

Tavsiye için teşekkürler hocam ama benim sistem zaten biraz eski. Geleceğe yönelik büyük bir parça yükseltme niyetim de hiç yok. Ekran kartının piyasası zaten 4 bin TL civarındayken PSU setine 3-4 bin TL bağlamak benim senaryomda biraz ölü yatırım ve israf olur gibi geliyor.
  4. K

Merhaba arkadaşlar, Ryzen 5 5600X işlemci ve GTX 1070 ekran kartına sahip sistemim için yeni bir PSU arıyorum. Forumda bu konulardan anlayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Sistem Bileşenlerim: İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1070 Maksimum çıkabileceğim...
Geri