Arama sonuçları: *

• Users: Emir Aydın
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Emir Aydın

Çözüldü✓ KTC H27T22C Hata Alıyorum

Sorunun monitörde mi yoksa laptopun görüntü çıkışında mı olduğunu anlamak için aynı HDMI kablosuyla evdeki televizyonda görüntü almayı denemeni tavsiye ederim. Aynı sorunlar televizyonda da olursa sıkıntı monitörde değildir.
  2. Emir Aydın

500-600k’ya İyi Bir Araba Alınabilir mi?

Ben olsam bulabildiğim en modelli, az boyalı ve az kilometreli Egea'yı alırdım. Mesela https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2020-egea-1.4-fire-easy-73.000-km-temiz-masrafsiz-1308572745/detay
  3. Emir Aydın

Yardım Ekran Kartımda 3 Güç Girişi Var Ancak Güç Kaynağımda 2 Adet Var

Sitesinde verilen bilgiye göre ekran kartı için gerekli olan güç kablosundan 3 adet var. Kutusuna tekrar bak gözünden kaçmış olabilir. https://www.deepcool.com/products/PowerSupplyUnits/powersupplyunits/PN850M-ATX3.1-Modular-Power-Supply/2023/17874.shtml
  4. Emir Aydın

İlden İle Araç Taşıma Yöntem Önerisi

Senin malını kendi malı gibi görerek sakin bir sürüşle getirebilecek birisi yoksa ona hiç bulaşma. Çünkü aracı sıfır almışsın, belli bir rodaj mesafesi var. Tanımadığın veya çok samimi olmadığın birisi agresif kullanarak getirirse motor açısından pek sağlıklı olmaz. Çekici mantıklı gözüküyor...
  5. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Gigabyte B850M Gaming X WIFI6E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart 7.237 TL

Şöyle üst düzey sayılabilecek anakartların arkasına 2 tane DP ve 1900'lerden kalma klavye-mouse girişi koymak yerine daha fazla USB veya Type-C koyalar keşke. :peepo2:
  6. Emir Aydın

Yardım 1500 TL'ye Logitech Z150 Hoparlör Alınır mı?

Hoparlörler hakkında detaylı bilgim yok ancak 3+3W için 1500 TL çok değil mi? Bir kaç ay önce 540 TL'ye şunu almıştım ve memnunum. Logitech ve Dark'ı mı kıyaslıyorsun diyenler olacaktır ancak bence her şey marka değildir. Yanlış anlaşılma olmasın bahsi geçen iki modeli yan yana koyup...
  7. Emir Aydın

R5 1600 AF vs R5 1600X

Aynı fiyatta 1600 AF bence daha mantıklı bir seçim. Güçleri birbirine yakın ancak 1600 AF 12 nm olması sebebiyle daha verimlidir.
  8. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! 7GO BASINÇLI ARABA YIKAMA MAKİNESİ TRENDYOLDA 1.056 TL 3 TAKSİT

Bu tarz ürünlerde çeşmeye bağlamakla kovadan-damacanadan çekmek arasında basınç olarak baya fark oluyor diye biliyorum.
  9. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! 128 GB USB BELLEK 🔥179₺

Fiyat iyi de dosya aktarımı nasıl ki? :peepo2:
  10. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Bu paraya Ripjaws da yollasanız okeyim deseydin. o.O2
  11. Emir Aydın

Ben de aynı durumdayım. :kizginpeepo:
  12. Emir Aydın

🔥İndirim Belkin 2 Adet USB-A - USB-C 1,5 m,15 W Kablo - 157 TL

Alsam mı diye düşündüm ama 15W çok düşük ya. :peepo2:
  13. Emir Aydın

350K'ya Sanayiye Uğratmayacak Araba Önerisi

O bütçede Punto bakılabilir. Full boyalı olmasını tolere edebilirsen aşağıdaki ilanı düşünebilirsin. 2013 olduğu için mantıklı duruyor. Daha az boyalı olsun dersen daha eski yıllardan da bulunabilir. Atmosferik 1.4 motor sanayiye kolay kolay uğratmaz. Uğratsa bile parçaları ucuz olduğu için...
  14. Emir Aydın

Konuyu görmüştüm de indirim yazılınca hiç bakmamıştım ramler her türlü pahalı diye. Keşke bedava yazılsaydı. :peeposad:
  15. Emir Aydın

700-750K Otomobil Önerisi

1.6 E-Torq, 1.4 Fire veya 1.3-1.6 Multijet motorlar kadar popüler olmadığı için onlar kadar hızlı satılmaz belki ancak Egea olduğu için her halükarda istediğin zaman hızlı bir şekilde satarsın diye düşünüyorum. Ki satmasan bile kötü bir araba değil. Yıllarca kullanılabilir.
  16. Emir Aydın

700-750K Otomobil Önerisi

Bütçen elverirse biraz boyalı-kilometreli Egea 1.6 E-Torq alınabilir. Benzinli ve otomatik olarak gerçekten güzel bir tercih. Aisin üretimi tork konvertörlü bir şanzımana sahip. Gayet sağlam bir şanzımandır, masraf açma olasılığı ve bakım maliyeti düşük. Motor da aynı şekilde sağlam bir...
  17. Emir Aydın

Yatay Ölü Piksel Sorunu

Ölü piksel değil bu. AOC 24G2SP monitörümde de aynısını yaşamıştım. Garantiye yollamak gerekiyor. Stokta varsa aynı model monitör yolluyorlar. Yoksa muadil monitör öneriyorlar, kabul edersen onu yolluyorlar. Kabul etmezsen para iadesi yapıyorlar.
Geri