Arama sonuçları: *

• Users: Emir Aydın
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Emir Aydın

Merhaba Beyler 6500 Bine G29+Shifter Alınır mı

Dolandırıcı olma ihtimaline karşı dikkat et. Fiyat fazla oyun geldi.
  2. Emir Aydın

Task Bar Hero Veri mi Çalıyor?

Bunlar toplam 5 dolar ediyor işime yaramadıkları için satmıştım. Şu anda envanterimde çok daha değerli itemler var ancak pazarı geçici süreliğine kapattıkları için satış yapamıyorum. Şundan var 10 dolara rahatlıkla gider...
  3. Emir Aydın

VAC ban atmıyor ki. Sadece profilde 1 oyundan banlandı yazıyor tek kötü yanı o. İtiraz edip kaldırtınca o da siliniyor.
  4. Emir Aydın

Ben hala oynuyorum ve hala banka hesabımdan para çekilmedi. :peepo1: Ancak şu anda oyunu oynamak eziyet çünkü oyunun ana mekaniği olan item düşürme sistemini geçici süreliğine nerflediler. Aynı zamanda şu an düşürülen itemler Steam pazarına da koyulamıyor. İtem düşmediği için karakterini...
  5. Emir Aydın

🔥İndirim Trendyol 1000₺ Ye 300₺ İndirim Kodu

En son Haaland Kocaelispor'u aldığında bu kadar mutlu olmuştum. :peepokalp: https://www.instagram.com/reels/DYU-JKnsjgU/
  6. Emir Aydın

1.5 Milyon Bütce Araba Önerisi

1.5M bütçede aile için B Hatchback bana da pek mantıklı gelmedi. Yine de seçenekleri yorumlamak gerekirse Opel Corsa-e GS ve Peugeot e-208 GT modellerini direkt elerim çünkü menzilleri çok düşük. Clio 1.0 TCe'de CVT şanzıman mevcut, çok bağırır ve gitmez. Dolayısıyla pek tavsiye etmem. i20...
  7. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7800x3d 13.136 TL

12.684 TL'nin altına düşene kadar üzülmeme gerek yok. :kizginpeepo:
  8. Emir Aydın

İndirdiğimden beri bende de devre dışı. Bildiğim kadarıyla Çinliler o kısımda bir açık bularak karakterlerini çok hızlı bir şekilde 90 level yapmış. Onu düzeltmek için belli bir süreliğine devre dışı bırakmışlar.
  9. Emir Aydın

Umarım çalmıyordur. :peepo1: Dün indirmiştim, daha şimdiden durum bu. Ancak bu tarz uygulamalar yapısı gereği bir süre sonra yüksek ihtimalle çöküşe geçecektir. Arzı karşılayacak bir talep olmazsa bir süre sonra tüm itemler 0.03 dolara düşer muhtemelen.
  10. Emir Aydın

🔥İndirim Casio Retro Erkek Kol Saati 799tl!

Şöyle bir vibe aldım. :kizginpeepo: Espri amaçlıdır satıcı güvenilir gözüküyor. (Dava etmeyin)
  11. Emir Aydın

Yardım Aldığım Ryzen 7 7800x3d İşlemcinin Sahte Olma İhtimali Var mı?

Inventus gibi kurumsal yerlerden alınan ürünlerde bu tarz endişelere gerek yok. Yine de içini rahatlatacaksa ben de senin gibi PTTAVM üzerinden Inventus satıcısından aldım ve ürün sorunsuz.
  12. Emir Aydın

Ryzen 5 5600+Rx 5700 Xt Sistem Topladım Sizce İyi mi?

RX 5700 XT için 7500-8000 TL biraz pahalı. Aynı şekilde Ryzen 5 5600 de sıfır fiyatını hak eden bir işlemci değil. Ryzen 5 7500F ile aynı fiyata satılıyor. İkinci elde 4000 TL'ye alınsa daha iyi olurdu. Performans açısından oyunlarda bir sorun yaşamazsın.
  13. Emir Aydın

Thrustmaster T128 13.031 Tl ( Faizsiz 6 Taksit ) Amazon Depo

Fiyatını hak etmiyor. :peepo1:
  14. Emir Aydın

🔥İndirim Intel Core İ9 14900ks Soket 1700 14.Nesil 6.0ghz 36mb 10nm İşlemci 29.996tl

270K Plus veya 9950X varken 30K'ya 10 nm işlemci almaya hiç gerek yok. :peepo1:
  15. Emir Aydın

9700x Alcam En Düşük Hangi Fiyatları Gördünüz

Hala köprü teklifim geçerli o arkadaşa. Bence 250 TL de çok stok soğutucu için. :kizginpeepo:
  16. Emir Aydın

9700x Alcam En Düşük Hangi Fiyatları Gördünüz

Stok soğutucuyu 500 TL'ye kim aldı? Ona bir köprü teklifim var. :kizginpeepo:
  17. Emir Aydın

❌İndirim Bitti! Hook Hk 402 Kule Tipi 2000 Watt Elektrikli Dik Isıtıcı 680 Tl

Maşallah yorumları çok iç açıcı. :kizginpeepo:
  18. Emir Aydın

R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

Testi ne yönde etkiler bir fikrim yok ancak ben girdim. :peepo1:
  19. Emir Aydın

R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

Hem Prime95 hem de bu testte sorun çıkarmadığına göre işlemci kararlı bir şekilde çalışıyor gibi gözüküyor.
Geri