Arama sonuçları: *

• Users: axion55
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

25 bin tl geçmicek şekilde laptop önerisi

20-25 bin tl arasında laptop arıyorum evde işleri ws halletmek için önerebilecek varmı uzun ömürlü
  2. A

40 bin tl lik bütçem var hangi bilgisayar önerirsiniz

başlıktada belirttigim gibi 40 bin tl param var hangi sistem önerirsiniz
  3. A

Ramleri 3600 MHz alamıyorum

var dostum hepsini denedim 2997 mhz de açıyor pc yi 3200 3600 de açmıyor neyse lanet olsun ddr5 e geçene kadar böyle kullanacam :D 1-2 fps için kanser edemicem artık kendimi
  4. A

Bu 5060lı sistem alınır mı ?

pahalı hocam 38k ya 16 gb lısını dizersin gibi geçenlerde pchocası da cıkarmıştı sanırım
  5. A

Ya dostum ben zaten Knight online oynuyorum da. Takıntı yaptım 3600. De çalışan şey. Sıvı soğutucu takınca nasıl bi daha 3600 olmuyor temizlik yaptık bide sadece o. 2666 de kalması da önemli değil de fps gene etki eder başka oyunlarda 3600. Alınca kasa sanki kendini zorluyor gibi ses geliyor o...
  6. A

Asus prime b660 m a d4
  7. A

Xmp aktif etmiştim zaten önceden öyleydi temizletmeden önce 3600 de sorunsuzdu başka bi ayar da yapmamıştım şimdi alıyorum. Bios a atıyor. Yaklaşık 40 sn bekleyip.
  8. A

Yaptım hocam herşeyi 3666 da açmıyor PC Bios atıyor. 2666 de açıyor PC yi. 3200 de bile açmıyor kule tipi soğutucu varken normaldi. Sıvı soğutucu geçtim anlamsız şekilde ramler 3600 de olmuyor
  9. A

Arkadaşlar bugün PC temizlemek için bilgisayarcıya verdim Ve sıvı soğutucu taktırdım. Sıvı soğutucu taktırmadan önce PC kule tipindrydi ve ramler 3600 MHz de çalışıyordu sorun yoktu ama sıvı soğutucu taktırdım ve Ramleri 3600 çekince Bios dan PC açmıyor 2666 MHz alınca açıyor sizce neden...
  10. A

6000 bütçeli Atx Kasa önerisi yapabilecek varmı

6000 bütçeli Atx kasa önerisi yapabilecek varmı
  11. A

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

iğrençlik neresinde bu sistemin merak ettim gayet fiyatına göre güzel bişey cıkarmaya çalışmış insanların emegini böyle küçümsemeyin buradaki igrençlik sizin düşünceleriniz
  12. A

BİLGİSAYAR PARÇALARIMA UYUMLU GENİŞ KASA ÖNERİSİ

yeni cocugum oldu 80 günlük cam kasayı yere koyarsam kıracak gibi hissediyorum masanın üstündede yer yok en iyisi lian le den devam etmek o zaman cok teşekkür ederim
  13. A

aradaki 500 tl farka degermi sence msi yı almaya lian lee de 4800 küsür
  14. A

kafam iyice karıştı hacı bu ilk sayfadaki parçalara uyumlu en düzgün 5-6 bin tl bandında bi kasa varmı sorunsuz çalıstıracak hangisini alayım sence lian lee önerende var ilk sayfada o iş görür mü her parça sorunsuz uyumlu olur mu
  15. A

B760 GAMING PLUS WIFI DDR5 Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) anakartım bu
  16. A

bendeki anakartta ATX Gaming (Oyuncu) Anakart yazıyor bu micro atx ve mini itx destekliyor benim anakarta uyumlu olur dimi Anakart desteği: Micro-ATX (arkadan bağlantılı ve standart anakartlar) ve Mini-ITX (standart anakartlar) ile uyumludur
  17. A

bu vatandaki kasa ile amazondaki aynı dimi hocam anakart uyumlu mu bu kasaya cok anlamıyorumda
  18. A

dostum parçalar belli zaten bunların hepsine 850 w higght power 80 gold psu yeter dimi High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı
  19. A

bu güzele benziyor genişde hem amazon yorumlarıda gayet olumlu
  20. A

baska önerin varmı hocam fiyatı önemli degil 6 7 bin tl de verebilirim kaliteli geniş olsun yeter
Geri