Arama sonuçları: *

• Users: Forexy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Forexy

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

18.37-18.50 1776792726 Sırf bu sorunları yüzünden iptaller oluştu. Ticari faaliyet diyerek siparişlerdeki ddr5ler iptal edildiğini düşünüyorum.
  2. Forexy

Şaka gibi cevap veriyorlar :D
  3. Forexy

Hocam aynı hesaptan mı geçmiştiniz? Ramlar ddr4 müydü?
  4. Forexy

Hocam benımde aynı urunum ıptal edıldı. Muhtemelen sitedeki stok ile mağzadaki stok sayı bilgilerinde uyumsuzluk vardı.
  5. Forexy

İptal olan arkadaşlar ağırlıklı bu ürün mü?
  6. Forexy

Bende böyle düşünüyorum. Muadil ürünüde vermemek için tacir ibaresini kullandılar gibi geliyor. Yarın bilgilendirme verilecek dediler bakalım ne diyecekler.
  7. Forexy

Mesaj geldikten sonra iptal başladı diyordu şimdide onay bekliyor diyor. Şaka gibi sistemleri var cidden :D?
  8. Forexy

Evet benim sinirlendiğim kısımda bana tercih sunulmaması kardeşime sistem ayarlıyorum. Ddr4 olanakar sadece indirimde sanıp onu aldım. Daha sonrasında ddr5te indirim görünce zor bela aldım sonuç ise hüsran muadil olmayab iki üründen ucuzu yolla pahalısı kalsın… Elimizde stok kalmadı demiyorlarda...
  9. Forexy

Siparişlerim farklı zamanlarda birisi ddr4 olmasına rağmen iptal edildi. Kafalarına göre uygun olanı onaylamışlar.
  10. Forexy

Mh ile görüştüm iki adet ram siparşiniz olduğu için iptal edilmiştir dedi. Neden seçim hakkı vermediniz dediğimde hiçbir cevap veremedi. Aynı özelliklerde olmayan ürünleri kafalarına göre seçim hakkı sunmadan iptal etmeleri tam olarak beceriksizlik. Seçim hakkı sunulmadan ddr4 ramimi...
  11. Forexy

50 geçe bende aynı modeli aldım hocam onay bekliyorum.
  12. Forexy

Bende de durum aynı beklemediyiz
  13. Forexy

18.37-18.50 de aldığım ürünlerde hala onay yok umarım gönderilir.
  14. Forexy

30dk onceye kadar birisi onaylıydı. Sizin mesajı görünce baktım onaydan düşmüş.
  15. Forexy

Bende de aynı durum olmuş. Sadece ddr4 te indirim var sanıp 16gb almıştım. Sonrasında zor bela 24x2 olanı aldım. Umarım iptal edilmez.
  16. Forexy

Benim bir ürünüm onaylandı gözüküyor fakat iki siparişimede onaylanmamış onay aşamasında olduğu bilgisini verdi. Onlarda biraz bilgisiz kalmış gibi hissediyorum.
  17. Forexy

Bizde dün internetteki stoklar bitince hemen araçla yola çıktık. Telefonla sipariş hattında 35dk sonrasında bağlanabildim. Danışan boşuna gitmeyin mağzada satışlar kapalı dedi. Kendisi 60 bin olarak görüntülediğini söyledi yoldan geri döndük. Adana’da yaşıyorum burdaki bazı arkadaşlar mağzadan...
  18. Forexy

Hocam henüz onaylanmadığı için mağzadan teslim alamazsınız bilgisi verildi.
  19. Forexy

Aynen şimdi görüştüm bir ürünüm onaylanmasına rağmen ikiside onayda değil beklemeniz gerekiyor dediler.
  20. Forexy

Mh ile görüşüp bende yla cıkacagım hocam umarım verirler. Bilgi sonrası donus yaparım. 1776750462 Hocam ben siparişi oluşturabildim ondan dolayı belki verirler diye ümit ediyorum.
Geri