Arama sonuçları: *

• Users: aexty
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. aexty

Ducky One 3 Mini için keycap

Arkadaşlar aklımda bir soru var. Yukarda yazdığım klavyeye sahibim ve Türkçe Q klavye ancak keycaplerin çoğu bildiğiniz üzere UK standartlarına göre yapılmakta. Ben keycap değişimi nasıl yapabilirim bilgisi olan yazabilir mi? Normal bir UK keycap takabilir miyim mesela
  2. aexty

Razer Huntsman Mini vs Ducky One 3 Mini

ya huntsman'de hem hot-swap olmaması hem de optic key switchleri olması beni ducky'e yönlendiriyor açıkçası.
  3. aexty

ben de brown switchini düşünmekteydim.
  4. aexty

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi birisini alacağım ve bilgili bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var. Hem oyunlarla ilgili birisiyim hem de yazılımla uğraştığım için typing de yapmaktayım, bunu göz önünde bulundurursanız hangisini seçmeliyim?
  5. aexty

Corsair 4000D Airflow

Ramlerim g skill ripjsaw. Uyar mı ?
  6. aexty

Corsair 4000D Airflow

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz kasayı almayı düşünüyorum ancak aklımda bi soru var. Kullanacağım sıvı soğutmam: Arctic Liquid Freezer II - 280 ve sorum şu acaba bu kasaya bu danayı sığdırabilir miyim çünkü şu anki kasama sığmadı. 1653346439 Şu anki kasam: Dark Guardian
  7. aexty

Büyük bir kasa arıyorum

bende zaten şu an dark guardian var ama anakart ve sıvı soğutma çok sıkışık kalıyor zaten o yüzden daha büyük bir kasa bakıyorum. 1653295771 bu da yeterli büyüklükte değil gibi geldi bana.
  8. aexty

Büyük bir kasa arıyorum

yeterince büyük mü acaba ? Warcry serisi artık maalesef fiyat performans değil 2 bin liralara ulaştı o yüzden daha iyi bi seçenek olmadan almayı düşünmüyorum.
  9. aexty

Büyük bir kasa arıyorum

Arkadaşlar 280mm sıvı soğutma, büyük bir ekran kartı ve büyük bir anakartı içine rahat alıcak bir PSU'suz kasa arıyorum. Bütçem 1500-2000 TL şimdiden teşekkürler. 1653289142 Fanlı/Fansız fark etmtez. Elimde zaten iyi fanla var.
  10. aexty

Amd AM4 işlemci hakkında birkaç sorum var

Herhangi bir performans artışı sağlıyor mu peki?
  11. aexty

Peki ne işe yarıyor bu Chipset , kurdum bu arada teşekkürler.
  12. aexty

Peki diğerleri kurulmalı mı ?
  13. aexty

Arkadaşlar https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 sitesinde birkaç farklı güncelleme var ben bunların herhangi birini hiç kurmadım. Anakart ve işlemcim: B450 - Ryzen 7 3800x bunları kurmalı mıyım yoksa zaten kendiliğinden kurulu mu şu an değilse tek tek hepsini kurmalı mıyım?
  14. aexty

İşlemci Sıcaklığım Normal midir ?

Aida64extreme testine soktum demin max 80 derece gördü
  15. aexty

Anakartımla da alakası olduğunu düşünüyorum soğutma sağlayamıyor olabilir. B450 plus gaming anakartım
  16. aexty

Arkadaşlar işlemcim: Ryzen 7 3800x ve 4.4 GHz , 1.3 V değerlerinde çalıştırıyorum. Sıvı soğutmam ise: Arctic Liquid Freezer II 280 İzmir'de oturuyorum ve şu an burası gerçekten çok sıcak şimdi bunları toplayınca boştaki sıcaklığımın 40-45 derece arasında olması normal midir ?
  17. aexty

Dark Guardian kasasına sıvı soğutma

anladım hocam bakayım o zaman geldiği zaman çok teşekkür ederim her şey için :)
  18. aexty

ohh rahatladım resmen çok teşekkürlerr. ohh çok teşekkürler içime resmen su serpti xd. Peki bunlar elime ulaşınca fanlar dışarı doğru üfleyecek şekilde ayarlamam doğru olur değil mi ? ya da en iyisi bi bilgisayarcıya götürmek :D
  19. aexty

ya sizi de çok tutuyorum ama dark guardianın özelliklerine baktığım zaman: Üst Panel : 2x 12cm Dual RGB Ring LED'li fan yazmışlar o yüzden içime kurt düştü acaba tam olarak nerden anladınız siz desteklediğini ben anlamıyorum dediğim gibi bu konulardan da sonra uğraşmamak için...
  20. aexty

önde zaten kendinden gelen 3 fanı var oraya takamam yani üste takabilirim anladığım kadarı ile teşekkür ederim :)
Geri