Arama sonuçları: *

• Users: Wotw
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

Ekran kartı ve anakart önerileri

Ya ön yargı yok tabii ki hangisi daha iyi performans veeiyorsa odur çok bir bilgim de olmadığı için ön yargımda olmuyor. Ama genel olarak amd işlemci tarafındayım yani hali hazırda kullandığım işlemcim de amd zaten (ryzen 5 5500). Ekran kartı konusunda eski kartım rx6600dü yeryer sorunlar...
  2. W

Hocam kasayı unutmuşum hakılısın ama zaten yukarıda yazdım ekran kartı ve anakart gitti. Aynı zamanda powerı da yenilemek istiyorum. Kasam ranker virgo.
  3. W

Ryzen 5 5500 Neo forza black faye 3000mhz cl15 ram (8+8) Bu iki parçam sağlam.
  4. W

Hocam dediğim gibi elimde tamircinin drdiğine göre işlemcim ve ramlerim sağlam. Parçaları yarın ya da cumartesi alacağım. Bütçem de 18 civarında bir şey. Ben bilgisayarımın power kablosunu bilgisayara takılı bırakmıştım belki ordaki akımdan dolayı olmuş olabilir.
  5. W

Bilgisayarımı uzun bir süredir kullanmıyordum. Yaklaşık bir 3 aydır kullanmıyordum şehir dışındaydım geldiğimde bilgisayarın açılmadığını gördüm. Tamire gönderdim ve anakartımın ram slotlarından birinin çalışmadığını, biosunda sorun olduğunu başka bir ekran kartı taktığında ekranın gidip...
  6. W

Anakart Önerileri? Hangi Anakartı Almalıyım?

Yardımın için çok ama çok teşekkür ederim. İyi günler. Micro atx olması sorun olur mu peki?
  7. W

Hocam seni çok sıktım kusura bakma ama bununla son önerdiğin arasında fiyat farkı var fark o farka çok değer mi? (yani çok fazla yok ama beni biraz zorlar) Ayrıca kasamı eskiden almıştım şimdi linkini bulamadım ama önceki anakartım b450m s2h atx bir anakart bu anakart ona olur mu? Yani matx...
  8. W

Yardım MSI B550M PRO-VDH vs MSI B550-A Pro

Bilgisayarım bozuldu. Sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum yarın tamirciye gideceğim. Yeni bir anakart almayı planlıyorum anakartlar için pek bilgim yok. Bu ikisinindeb hangisini tavsiye edersiniz. Pcmi aşşağıya yazacağım gelecekte nvidiaya geçmek istiyorum onu da göz önünde bulundurularak...
  9. W

Hocam pek bilgim yok ama bununla senin söylediğin arasında ne kadar fark olur geleceği de düşünürsek hangisi daha iyi. Kusura bakma pek bilgim yok. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550-gaming-gen3-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,238853257.html
  10. W

Psu için ne önerirsiniz?
  11. W

Yakın zamanda bilgisayarım bozuldu. Henüz tamirciye götüremedim ancak sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum çünkü daha önceden de anakartımla problem yaşamıştım (anakartım gigabyte b450m s2h). Haftasonu veya diğer hafta tamirciye gideceğim sorunun ne olduğu da önemli elbette ama hem tavsiye...
  12. W

Bilgisayarım Açılmıyor Sizce Neden Olabilir?

Psu işinden çok anlamıyorum gelecekte bana sorun çıkartmayacak wattı yüksek bir psu biliyor musunuz?
  13. W

Aynen ben de normalde öyle yapıyordum ama bu sefer olmadı
  14. W

Aile evinde yaşıyorum üniversite için şehir dışına çıktım. Bilgisayar olduğu gibi duruyordu geldiğimde de aynıydı ancak açılmıyor. Daha önceden buna benzeyen sorunlar yaşıyordum ancak kablolarıçıkarttığımda ve bilgisayarı biraz öyle bıraktığımda düzeliyordu. Şimdi düzelmedi hiç güç gelmiyor...
  15. W

Öğrenci Evi İçin En Mantıklı İnternet Önerisi

Bağlama süren ne kadar sürdü. Yani kaç günde İnternet işin çözüldü. 1727096809 Ya zaten onu asla almam ama hani hangisi daha iyidir ucuzdur bilemedim. Kabloneti de yeni duydum diğerlerinden daha ucuz büyük ihtimalle onu kullanırım. 1727096902 Sanırım modem için de aylık para veriyorum. Modemi...
  16. W

Öğrenci Evi İçin En Mantıklı İnternet Önerisi

Kütahya'ya okumaya gideceğim ev tutacağım tutacağım evde internet yok. Öğrenci evi için sizce en mantıklı İnternet sağlayıcısı kim hız olarak öyle uçsun kaçsın derdim yok ancak bir şey izlerken donup kalsın istemiyorum. Aynı şekilde indirme yaparken sorun yaşamak istemiyorum. Bağlatırkende öyle...
  17. W

Samsung a33 açılmıyor

Samsung galaxy a33 telefonum var uzun süredir kullanıyorum ilk defa başıma böyle bir sorun geliyor. Telefonum açılmıyor, ekran geliyor şifremi girip ekranı açıyorum ancak telefon açılmıyor.
  18. W

Amd Sürücüsü Hata veriyor

Driverler hakkında bir bilgim yok, stabil bir driver derken ne demek istediğinizi tam olarak anlamadım. Kusura bakmayı bu işlerden pek anlamıyorum. Denetim masasından driverı sildim tekrardan kurdum ancak bir şey değişmedi sanırım yanlış bir driver kurdum.
  19. W

Amd Sürücüsü Hata veriyor

Merhabalar, iyi forumlar. Amd ekran kartı sürücüm hata veriyor nedenini anlamadım ama her neyse olan biteni özet geçeyim, amd ekran kartı sürücüsünü açmak istediğimde ekran kartımla sürücümün uyumlu olmadığını söyleyerek hata verdi (1). Ardından bana gitmemi söylediği siteye gittim ve...
  20. W

Ders Çalışmak İçin Tablet Önerileri

Öneriniz için çok teşekkür ederim ama kalem desteği olması tercihim. 1722614399 Tablet konusunda pek bilgim yok masaüstü bilgisayarımda küçük bir çizim tableti kullanıyorum pek iyi sayılmam ama belki gelecekte daha iyi şeyler yapabilirim bilemiyorum. İpad fiyatları hakkında pek bilgim yok ne...
Geri