Arama sonuçları: *

• Users: Hurgei
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Yurtdışından gelecek laptop

İnternette birkaç yerde satış fiyatının 20%~30%'u bir vergi ödendiğini okudum ancak Türkiyede pek satışı yok sanırım bu ürünün o yüzden fiyatlandırmanın neye göre yapılacağına dair kafam karıştı. Dolar üzerindense ürünün kendinden daha fazla ücreti vergiye ödemek istemiyorum xd
  2. H

Yurtdışından gelecek laptop

Alışveriş değil ancak, Yurtdışında yaşayan bir arkadaşım Laptop'ını bana yollamak istiyor. Eski ve ufak bir model, bunun gümrük işlemleri nasıl olur? Kayıt işlemleri falan nasıl gerçekleşiyor bilgili birileri yardımcı olursa sevinirim.
  3. H

Ekran kartı güncellemesinden sonra açık mavi ve yeşil renklerde bozulma

Oyundan çıkınca yine aynısı oldu maalesef bir işe yaramamış, hala daha aynı renkler problemli.
  4. H

Denedim ancak bir süre oyun oynadıktan sonra yine aynısı oldu. Şimdi bilgisayarı formatladım, sorun yok gibi duruyor.
  5. H

Sesi artırınca veya azaltınca komple kesiliyor

Yakın zamanda Windows 7den Windows 10a geçiş yaptım. Genel olarak bir problemle karşılaşmazken, bilgisayarın sesini artırmayı veya azaltmayı denediğimde sesin komple gittiğini farkettim. Ses her zaman %67'de ve ne zaman yükseltmeyi veya düşürmeyi denediysem Spotify, chrome ve Edge'den çaldığım...
  6. H

AMD RX580 ekran kartı driverını dün 20.11.3 sürümüne güncelledim ve ekteki problemleri yaşadım. Diğer renklerde pek bir fark yokken oyunlar da dahil olmak üzere açık mavi ve yeşil renkler böyle görünüyordu. Sonrasında daha yüksek bir sürüm olan 21.1.1 güncelledim. En başta her şey normal...
  7. H

Sokak fotoğrafçılığı konusunda

Başka cevap gelmeyecek zaten sanırım xd seçeyim
  8. H

"Gündelik hayatın acelesi" gibi bir konuda fotoğraf çekiyorsam; metro durağına girip çıkanlar ya da bir yerlere yetişmek için koşanlar ya da bir yerde kuyruk olmuş bekleyen kişiler... bu biraz zor olabilir xd 1603176351 +1 vererek 0'a çevirdim, sokak fotoğrafçılığını sevmeyen biridir belki kim...
  9. H

Bu durumda vlog şeklinde, kamusal alanda ve arkadan geçen insanları kapsayacak şekilde çekilen bir videonun, arkadan geçen onca insandan izin isteme olanağının düşük olması nedeniyle, youtube'a yüklenmesi de mi yasal olmuyor demek oluyor bu?
  10. H

Öncelikle herkese merhaba. İnternette oldukça fazla aramış olsamda tek ve kesin bir yanıt bulamadığım için birde buraya danışmak istedim. 3 tane fotoğraf seçtim, bu fotoğrafların Türkiye sınırları içerisinde çekilmiş olduğunu varsayarsak; hangileri yasaldır ve hangileri değildir, hepsi mi...
Geri