Arama sonuçları: *

• Users: mert0
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

hangi klavyeyi almalıyım

bütçe sıkıntım yok ne kadar olursa olsun alırım
  2. M

hangi klavyeyi almalıyım

k95 rgb platinum mx speed switch almayı düşünüyorum bütçe sıkıntım yok her fiyatta alabilirim sizce k100 mü beklemeliyim ama k100 küçük enter olacak sanırım sizin önerebileceğiniz klavye var mı türkçe q ve büyük enter arıyorum
  3. M

rtx 3080 ile sistem toplama

850w yeterli diye düşünüyodum aslında ama teşekkürler değerlendiririm
  4. M

yardımcı olduğun için teşekkürler fikirlerini değerlendircem
  5. M

bu baya aklıma yattı teşekkür ederim :) ekipman öneriniz var mı acaba klavye mouse monitör olarak bütçem sıkıntı değil klavyeyi k95 platinum düşündüm kulaklığı arctis 9 düşündüm mouse daha karar vermedim monitörde de sisteme göre alırım demiştim
  6. M

bilgisayar toplamaya karar verdim ilk başlarda 10 bin liralık bir bütçem vardı aklımda iyi kötü vardı birşeyler sonra para sıkıntısı ortadan kalkınca üst segment bir bilgisayar toplamaya karar verdim ve pek bi bilgim olmadığı için buraya sorma kararı aldım, troll değil :)
  7. M

ben de yeni işlemciyi beklemeyi düşünüyorum zaten 3000 serisi ekran kartlarının çıkmasını da bekledim peki işlemcileri beklediğim zaman da bütçe yeterli olur mu
  8. M

değil sadece kasa için 30 bin düşündüm aklıma yatarsa bütçenin üstüne çıkabilirim ekipman da önerebilirsiniz artı olarak bütçe sıkıntı değil
  9. M

msi rtx 3080 gaming x trio ile nasıl bir sistem toplayabilirim 30 bin bütçe yeterli midir üstüne çıkmam mümkün yardımcı olursanız sevinirim 1603533442 ekran kartı önerilerinize göre farklı bir şey de düşünebilirim
Geri