Arama sonuçları: *

• Users: LoopTapper
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Tabletime Bağladığım Mouse

Öncelikle merhabalar daha bugün tabletime mouse bağladım her şey sorunsuzdu ardından bir şey farkettim mouse'umun sağ click tuşuna basınca bir önceki sayfaya veyahut uygulamaya döndürüyor beni . Çözümü veyahut ayarlayabileceğim bir uygulama varsa söyler misiniz ?
  2. L

Sizce hangi ekran kartı rtx2060 vs rtx 2080 vs rtx 3060

Performans sıralaması olarak 2080 > 3060 > 2060 Fiyat olarak ise tam tersi
  3. L

Lenovo G550 Laptopum ısınma sorunu olmadan kapanıyor

İlk öncelikle merhabalar lenovo g550 model laptopumun oyun oynarken ekran kartı 80 75 derece arasındayken işlemci 65 60 derecelerde oluyor ve bir anda kapanıyor bios üzerinden baktığımda laptopun 105 derece kapanması gerekiyor ancak 80 81 dereceyi bulduğunda kapanıyor nedeni nedir bilgili biri...
  4. L

10K her şey Dahil Sistem

Selam arkadaşlar monitör klavye mouse kulaklık falan dahil sistem toplıyacağım 10k bütcem var. En iyi sistemi önerir misiniz?
  5. L

am2+ anakarta am3 işlemci taksam çalışır mı?

Arkadaşlar selam benim am2+ bir anakartım var ben buna am3 bir işlemci taksam sıkıntı olur mu veyahut çalışır mı?
  6. L

9600GT am2+ anakarta uyarmı?

Arkadaşlar selam öncelikle, ekran kartım yandı ve yeni bir ekran kartı alacağım bütcem fazla değil o yüzden 9600GT ekran kartı alacağım acaba bu ekran kartı am2+ anakart ile uyumlu mu? (Çok acil çünkü ders projelerim falan hep bilgisayarda)
Geri