Arama sonuçları: *

• Users: VeeqX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Xiaomi Mi true Wireless Earphones 2 Basic etkinleştirilmiyor

Konu başlığındaki kulaklığı 2021 senesinden beri kullanıyorum ve gayet de memnundum. Geçtiğimiz ay araba ezmesi sonucu kulaklığım kullanılamaz hale geldi ve ben de yenisini aldım. Bugün elime ulaştı. Kullanım kılavuzunda kulaklığı ilk defa kullanılacağı zaman şarj kutusuna yerleştirin, kapağı...
  2. V

TikTok'ta profil ve gönderi görüntüleme geçmişi kendi kendine açılıyor

Arkadaşlar biliyorsunuz TikTok uygulamasında profil ve gönderi görüntüleme geçmişi var. Ben bu ikisini kapatıyorum ama kendi kendine yeniden açılıyor. Hesapta 2 adımlı doğrulama da var. Bu neden oluyor? Yardımcı olur musunuz? Görselleri aşağıya bırakıyorum.
  3. V

50bin TL'ye laptop önerisi

Daha lisede çocuk o yüzden oyun ağırlıklı. Arada olursa proje ödevi falan yapar.
  4. V

50bin TL'ye laptop önerisi

Kuzenim yeni laptop alacak. Ben de laptoptan çok anlamadığım için bu konuyu açıyotum. Maksimum 50bin lira bütçeleri var. Tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımcı olurdanız çok mutlu olurum.
  5. V

Bu bölge pasta cila ile geçer mi?

Aracım park halindeyken başka bir araç aracımın sol arka çamurluğuna sürtmüş. Numara, mesaj vs. bırakmadan gitmiş. Akıl danışmak için bu konuyu açtım. Bileniniz varsa bu bölge pasta cila ile geçer mi? Araç aşağı yukarı 1 ay önce başka bir araç geçerken çarptı ve sol arka çamurluk zarar gördü...
  6. V

Stadyuma Puff sigara sokulur mu?

Ali Sami Yene girişte sıkıntı çıkarmıyorlar sigarayı. 1709219920 Büyük alet nasıl sığacak çoraba ayrıca en son kontrolde ayakkabının kenarlarını da elliyor bazıları.
  7. V

Stadyuma Puff sigara sokulur mu?

Normal olarak sigara paketine bir şey demiyorlar çakmağımı da ayakkabıya atıyorum ama puff sokulmasına izin verilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. V

Trafik Para Cezası Gecikme Faizi

2 ay önce Amasya'da ceza yemişim. Bana herhangi bir posta vs. gelmedi. E - devlet üzerinden sorguladığımda ceza gözüküyor. Ancak bana henüz bildirim, posta vs. gelmedi ve beyanname ile ödeme yaptığım zaman 1056tl yani 2 ay gecikmenin sonucunda faizle ödemesi gösteriliyor. Bu konu hakkında ne...
  9. V

Renault Megane 4 Kablosuz Apple Carplay çalışmıyor

2023 Model Megane 4 Icon aracım var. Yukarıdaki resimde de göründüğü gibi kablosuz Apple Carplay destekleyen bir araç kendisi. Ancak her ne kadar denesem de Kablosuz Apple Carplay çalışmadı. Telefonumdan yönergeleri izledim ancak nafile. Multimedya ekranından baktığımda bana kablo ile bağlamamı...
  10. V

Apple Ödeme Yöntemleri

Yenilenmiş stoklar Apple internet sitesinde görebilirsin veriyor rezervasyon.
  11. V

Apple Ödeme Yöntemleri

eklemeyi unutmuşum mağazada nakit ödeme var mı?
  12. V

Apple Ödeme Yöntemleri

Salı gününe Apple Zorlu Center mağazasına Iphone 15 için rezervasyon yaptım. Ödeme için bir bilene birkaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. (Apple müşteri hizmetleri hafta sonu kapalı olduğu için belki erkenden öğrenebilirim diye buradan soruyorum.) Nakit ödemede...
  13. V

Clone Hero Türkçe Şarkı Ekleme

Clone Hero oyununa Guitar Hero dan şarkılar yükledim dosyaları falan bulup ama bir süreden sonra aynı şarkıları çala çala sıkıldım ve türkçe şarkılar eklemek istiyorum. Türkçe şarkı dosyası var mı? Yoksa nasıl kendim oluşturup da ekleyebilirim vs. yardımcı olur musunuz?
  14. V

650.000TL ye alınabilecek araçlar

Hız tutkunu değilim, aşırı hıza kaçmam. Ticari araç düşünmüyoruz zaten hem taşıyacağımız yük maksimum 100-150 kilogram olur. Ayrıca biraz daha genç işi bakıyorum. Ne önerirsiniz?
  15. V

650.000TL ye alınabilecek araçlar

İlk arabamızı alacağız ve 650 binlik bütçemiz var. Teknik detaylarıyla pek haşır neşir değilim ve çok fazla anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Önceliğimiz sıfır ama ikinci ele de sıcak bakıyoruz. Hem şehir içi hem de uzun yolda sıkça kullanacağız. Babamın mesleğinden ötürü sürekli mal...
  16. V

Öneri 700 TL'ye Kulak İçi Kulaklık Önerisi

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-xiaomi-mi-true-wireless-earphones-2-basic-bluetooth-kablosuz-kulak-ici-kulaklik-20-saat-calma-cift-mikrofonlu-enc-35-db-ses-beyaz-fiyati,313008401.html Yaklaşık 2.5 senedir kullandığım kulaklıktır kendisi. Gayet memnunum. Öneririm.
  17. V

Çözüldü✓ Corsair Void Elite Wireless Yaklasık 5 saattir Tam Şarj Olmuyor

Tamamdır teşekkür ederim. Kulaklığı açtıktan sonra ışığı söndü ve ardından kabloyu çıkarttıktan sonra da yanmamaya devam etti. Şarj oldu demek sanırım bu doğru muyum?
  18. V

Kullanım kılavuzuna göre ilerleyeyim dedim sadece kulaklığın kendi şarj kablosunu taktım ve bilmem kaç saatte şarj olmayınca illallah geldi de öyle bir şey yaptım yapmasam daha iyiydi sanki. Dediğiniz gibi dongleı da taktım ve icue gördü direkt şimdi ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
  19. V

Corsair Void Elite Wireless kulaklığını aldım ve bugün 3 civarı elime ulaştı. Kullanım kılavuzunda ilk kullanımdan önce şarj etmemi söylüyordu ben de USB sini bilgisayara takmadan direkt şarj kablosunu bilgisayara bağlayıp şarj etmeye başladım. Saat yaklaşık 4ten beri PC üzerinde şarja bıraktım...
Geri