Arama sonuçları: *

• Users: ramcoloji
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ramcoloji

🔥İndirim Paen %10 Kod 2 Adet Oversize Tshirt 549.50₺ Kargo Dahil

Büyük ihtimalle olmayacak hocam size. 172 boy, 96 kiloyum XL aldım ilk yıkamadan sonra net 2cm cekiyor. şuanda tam normal kalıp t-shirt gibi oluyor, oversize değil.
  2. ramcoloji

Vodafone Faturasız Tarife Hk. (750dk + 30gb)

Bu tarife hakkında ne düşünüyorsunuz. 6 aylık bir tarife. Telekom taahhüdüm yarın sona eriyor. Vodafone pek geçmek istemiyorum ama şuanda bundan ucuz göremedim. Bir falsosu var mıdır?
  3. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Defacto Black Erkek Aromatik Parfüm 50 Ml 199 TL

Ben de narcotic ve dark royal aldım. İkisi de aynı. Kokular güzel ama 1 saat durmuyor.
  4. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Defacto Black Erkek Aromatik Parfüm 50 Ml 199 TL

İndirimde görünce Tdrs 100ml olanlardan 2 tane aldım da pişman oldum. Kalıcılık sıfır ikisinde de. Bu da öyleyse 200lira daha çöpe atamam.
  5. ramcoloji

Telekom Mobil Tarife Hk.

Geçerken Vodafone bayiisinine ugradım. 6 aylık faturasız 750dk 20gb internet 200tl imiş. Ona geçeceğim başka bir paket denk gelmezse 14 gün içerisinde.
  6. ramcoloji

Telekom Mobil Tarife Hk.

1 hafta önce aradılar en düşük 330 lira filan demişlerdi kabul etmedim, bugüne özelde bu tarife varmış bugün evet veya hayır cevaplamam lazımmış ekrandan kalkacakmış. Diğer operatörlerde de 300-350den asagı göremedim. Geçen seneye göre neredeyse %100 fazla ödeyeceğim. O yüzden emin olamadım.
  7. ramcoloji

Telekom Mobil Tarife Hk.

Taahhüt bitmesine 14 gün var. Mevcut tarifem 1000dk + 10gb + 250sms ve 150tl'ye almıştım geçen sene. Şu anda bugüne özel aynı tarife 289 lira önerdiler. 25-27lira filanda vergi eklerler. Aktif olarak kullanmıyorum telefonu zaten, 1000dk'da çok geliyor, 10gb'da cok geliyor. Sizce 14 gün içinde...
  8. ramcoloji

Prs Parfüm'den Öneriler

Patronusta da indirim var ama fiyatlar kudurmuş resmen. Prs'te indirim koduyla 300-330 liraya geliyor o yüzden bir şans vereyim dedim :)
  9. ramcoloji

Prs Parfüm'den Öneriler

Selamlar, Muadil parfümler çok pahalı olmaya başladı. Prs Parfüm daha ulaşılabilir duruyor. Sadece bu firmadan en performanslı koku önerileriniz nelerdir?
  10. ramcoloji

🔥İndirim 274 TL Kiperin One | Tek Hidrolize Kolajen Peptitler 30 Kapsül (2 Adet Alımda)

Eklem kas kıkırdak sağlığı için, cilt ve tırnaklar için kolajen takviyesi. Diğer spray olanda b12 takviyesi.
  11. ramcoloji

🔥İndirim 274 TL Kiperin One | Tek Hidrolize Kolajen Peptitler 30 Kapsül (2 Adet Alımda)

1300 küsür liradan 7 kutu Purple kolajen, 174 liradan da 6 tane b12 almıştım. Kullanıyoruz bakalım. Fayda konusunu daha tam göremeyiz 1 kutu bitmedi daha.
  12. ramcoloji

🔥İndirim Tudors Narcotic & Dark Royal 100 Ml Özel Seri 599tl

Ben de çekinerek aldım ama günde 1 kere daha tazelesek mesaiyi çıkarsa yeter. Bi sabah sıkarız, öğlen tazeleriz yeter herhalde.
  13. ramcoloji

Yayılımı ve kalıcılığı tahmini kaç saat sürüyor hocam koku tamamen kaybolunca buraya yazar mısınız?
  14. ramcoloji

Ben de emre geldi'den 4 tane 100ml almıştım. dinlendirmede daha. Dayanamadım bunları da aldım.
  15. ramcoloji

🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

1 ay sonra netspeed üyeliğim bitiyor. peşin ödeme yapmıştım 1 yıllık. Başka bir firmaya geçsem mi diye düşünürken bu yorumları okuyunca senede 2 kez güncelleme nedeniyle habersiz kesilen bağlantıya razı olup netspeedden devam edeyim bari. Onun dışında bir sorunum yok 3 senedir :)
  16. ramcoloji

❌İndirim Bitti! Madparfüm N11'de 1000tl'ye 400tl Kupon

Ben de 2-3 haftadır muadil bi parfüm alsam diye bakınıyordum ama yüzlerce satış yapan kişi veya kurum çıktı karşıma iyice kafam karıştı. Dün de mad'e gittim yeni çıkıp övgü alan mon blue vardı onu sıktım üstüme ama yayılımı ve kalıcılığı az gelmişti. 2300 lira fiyatı var ayrıca. İşten gelince...
  17. ramcoloji

🔥İndirim Gratis Tüm Ürünlerde %70 İndirim

19 tane meyveli sodayı 130 liraya aldım geldim işyerinde içeriz :D
  18. ramcoloji

Maile bakmıyorlar hocam telefon açın. Telefondan çok hızlı hallediyorlar.
  19. ramcoloji

Alacak arkadaşlara ufak bi uyarı: Üzerime tam oldu diyorsanız ilk yıkamada net 2cm çekti. Ona göre biraz bol alınız. Oversize gitti standart fit oldu :) Yıkama talimatına da uyduk bir daha çekerse bana da olmaz çekmez bi daha inşallah.
  20. ramcoloji

Şehir şehir gezdikten sonra sonunda geldi. Diğer arkadaşın dediği gibi gerçekten farklı boyutları çıktı. Mesela petrol yeşili 73cm iken mor olan 75cm geldi. Eni ise 58 biri 60 biri. Ama hepsi çok güzel oldu bana. Oversize gibi değil. Sertlik konusuna katılıyorum. Pierre Cardin'in tshirtlerini...
Geri