Arama sonuçları: *

• Users: S1th
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S1th

50-55k Bütçe OEM Paket Önerisi

Dediğiniz gibi kampanya falan kovalarım veya konunun başında attığım sistemi alırım artık hocam. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sağolun.
  2. S1th

hocam max 55k bütçe
  3. S1th

hocam diğerinin de özelliştirilemiyor olması çok kötü psu ve soğutması bayağı kötü ama 8gb vram etkeni de önemli çok kararsızım.
  4. S1th

Böyle bir sistem buldum bir de sizce üstteki gamegaraj mı bu mu ?
  5. S1th

Haklısınız hocam kötü bir kart değil fakat biraz daha geleceğe dönük bir sistem toplamak istiyorum. 5060ti teknoloji olarak o avantajı sağlıyor bence. En azından 3-4 yıl yeni bir oyun çıkarsa rahatça oynanabilsin istiyorum.
  6. S1th

Hocam tavsiyeniz için çok teşekkürler fakat dediğim gibi arada güncel hikayeli oyunları da oynayacağı için ekran kartından bu kadar kısmak mantıklı gelmedi. O kadar üst düzey FPS oynamayacak zaten x3d işlemci fazla olur bence. Yine de tekrardan teşekkürler.
  7. S1th

Ben de indirim bekliyim mi diye arada kaldım. Dediğin gibi bu sistem çekilebilir sırf taksit avantajı sayesinde birkaç düşük kalite parça var onlar da sonra değiştirilebilir gibi geldi
  8. S1th

Kuzenim için başlıkta yazdığı gibi 50-55k arası OEM paketi arıyorum. Daha fazla FPS oyuna odaklı nadiren de hikayeli oyun oynayacak. https://www.n11.com/urun/game-garaj-prime-s74-r5-7500f-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rtx5060ti-dos-masaustu-oyuncu-oem-paket-bilgisayari-130024701?magaza=garajonline Bu...
  9. S1th

🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

https://www.n11.com/urun/game-garaj-prime-s74-r5-7500f-16-gb-1-tb-ssd-16-gb-rtx5060ti-dos-masaustu-oyuncu-oem-paket-bilgisayari-130024701?magaza=garajonline Bu sisteme gözüm çarptı alınır mı sizce? 16gb vram iyi gibi.
  10. S1th

🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

Görev 2: İşlem Yap – Günlük 250 TRY Kazan! Kurallar: Herhangi bir gün içerisinde en az 1.000 TRY işlem hacmi gerçekleştir Her başarılı gün için 250 TRY, toplamda 750 TRY’ye kadar kazan! Maksimum 3 gün için ödül alınabilir sitenin kendi kampanya açıklaması böyle daha yapmana gerek yoktur...
  11. S1th

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

ödeme onayı bekliyor sayfasında dondu beklemedeyiz :D parayı çekti btw incehesptan sms de geldi
  12. S1th

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

diğer stoklar ne zaman gelecek bilgisi olan var mı
  13. S1th

ziraat hesaplarına mı gönderdin sen ? (düzenleme: vakıfbank hesabına attım oldu)
  14. S1th

siz hangi bankayla yatırdınız ben garantiyle yatırmaya çalışıyorum fakat kabul etmiyor
  15. S1th

Kingdom Come: Deliverance 2 save dosyası nereden bulunur?

Yaklaşık 40 saatlik KCD2 save dosyamı kaybettim(Steam sağ olsun.). İnternette hiçbir yerde yüklenmiş save bulamadım. Ön sipariş ile alınmayan, Kuttenberg'e gidilmemiş, 25 saat ve üzeri oynnanmış save dosyası olan varsa atabilir mi? Sıfırdan başlamaya üşeniyorum.
  16. S1th

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

banada 350 gelmiş yeni kullanıcıydım neye göre verdiler acaba
  17. S1th

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

10 tlyi 1 ocaktan önce mi attın sonra mı
Geri