Arama sonuçları: *

• Users: BedirhanATA
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Direksiyon hep sola dönük

Öncelikle SelamunAleyküm dostlar. Asetto Corsa oynuyorum gamepad araacılığı ile tüm ayarları yaptım hepsi çalışıyor fakat direksiyon hep sola dönük sağa doğru düzeltiyorum yine sola dönüyor yardımcı olursanız sevinirim. :)
  2. B

Görüntü Gidiyor

3 4 saniye veriyor ekranda ne varsa donuyor sonra görüntü ve ekipmanların ışıkları gidiyyor ama kasa çalışıoyor 1592233827 Sürüm 1909
  3. B

Görüntü Gidiyor

Bilgisayarda durduk yere dııtt diye ses gelıyor kulaklığa sonra ekrandan görüntü gidiyor mouse ve klavyenın ışığı gidiyor sizce sebebi nedir. 4 Ay önce topladım.
  4. B

Bu bilgisayara hangi ekran kartı alınır

İşlemci: İ5 3470 Ram: 2X4 8gb ram Ben GT1030 2gb düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir.
  5. B

Bu sisteme monitör önerir misiniz? Bir de sistem nasıl iş görürü mü youtube twitch vs. yayın açar mı?

Öncelikle selamunaleyküm arkadaşlarım abilerim kardeşlerim. Bir sistem aldım mönitör idare etmek amacıyla bir adet 60hz var fakat yazın 144hz fiyat+performans almak istiyorum önerileriniz nelerdir? Sistem özellikleri: AMD Ryzen 5 1600 12nm Soket AM4 İşlemci Asus B450M Dragon AMD B450 Soket AM4...
Geri