Arama sonuçları: *

• Users: Emre_Arslan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Yardım Galaxy Buds 2 Pro'da ANC açıkken cızırtı sesi geliyor

Anc dediğimiz şey kulaklığın mikrofandan sesleri algılayıp o seslerin zıt frekansını üretip o sesi size verir böylece sizin duyduğunuz ses azalır. Bu durumda da cızırtı olur bu normaldir. Sizin bulunduğunuz ortamlardan ya da o an gelen seslerin frekanslardan dolayı bu cızırtı artar da azalır da...
  2. E

Bina içi kapı önüne kamera lazım

her şeyden önce koridorlar ortak olan olduğu için başka kapıları görmeyecek şekilde bile olsa site yönetiminden ve komşularınızdan resmi izin istemeniz lazım
  3. E

1000Lik altyapı için uygun fiyatlı ve kaliteli internet sağlayıcısı önerisi

Yeni taşınacağım evde 1000mbps için türk telekom altyapısı var fakar fiyatlar malum 1000tl civarı ve bir öğrenci olarak o fiyatları vermem 100mbps için baktığım siteler netspeed millenicom ve türksat kablonet millenicom kurulum 720tl ve modem kirası 70 tl tarife 370tlye geliyor ama 4 ay sonra...
  4. E

Vatandan aldığım sıfır Rtx 4060 ı sarı sitede kaça satabilirim?

niye o kadar düşük mü? ederi öyle de ondan. hatta fazla bile koymuş o para gider rx6750xt ya da 6700xt alırım
  5. E

İkinci el xbox one s alınır mı? 6bin tl

6 bin çok pahalı ben 3 4 ay önce bakıyordum 4k 5k civarıydı fiyatlar
  6. E

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

bunca zamandır kartım internet alışverişine kapalıymış...
  7. E

ödeme ekranında öde dedim ödeme bilgilerini girin dedi şimdi direk site aşşağı yukarı hareket etmiyor yükleniyor gözüküyor 3d secure bile gelmedi
  8. E

1 üründen fazlası iptal sebebi direk alınamıyor niye milleti kandırmaya çlışıyorsun
  9. E

❌İndirim Bitti! Razer Barracuda Wireless Pembe 2.656,96TL

sizce alınır mı bu bütçede daha iyi bir seçenek vs var mı
  10. E

Biri sıfır biri ikinci el sizce ne yapmalıyım

“şu tarz b580li olan sistemler daha iyi olur“ demişim ortalık b580 hazır sistem kaynıyor 5 5600lu olanını bulun onu seçin 1740682328 https://www.gamegaraj.com/urun/arc-5a-b580/?srsltid=AfmBOoqVEhQ9uLyCAiI_BTvwTb_ssBplwHp71I0YHclbuVWwrK2AzlS5
  11. E

Biri sıfır biri ikinci el sizce ne yapmalıyım

https://www.incehesap.com/titanium-core-tavsiye-sistem-fiyati-76611/ şu tarz b580li olan sistemler daha iyi olur
  12. E

Işlemci konusunda öneri

ekran kartını satıp yeni ekran kartı alabilirsin 2.elden.
  13. E

R5 5600 ve 5070 darboğaz

besleyebilir 5070 aşırı derecede saf gücü olan bi kart değil bildiğim kadarıyla 4070tila falan denk
  14. E

20 ADET RX580 İLE MİNİNG / 2025 YILINDA MİNİNG

ırakta nasıl uygun hocam daha geçenlerde hatta şu anda olması lazım okullar enerji tasarufundan dolayı tatil değil miydi ya da ben mi yanlış biliyorum
  15. E

20 ADET RX580 İLE MİNİNG / 2025 YILINDA MİNİNG

yeni gelen düzenleme ile 1050tlyi geçtiğinzi an gerçek bedeli ödeyeceksiniz ki bu aşırı fazla yapıyor normalde 3000 tl olan bi faturan 6000 7000lere çıkıyor
  16. E

14T PRO S24 takas edilir mi

hayırlı olsun
  17. E

Yardım İBANLA ÜRÜN ALINIR MI?

adamın cok uyguna satması ibanla istemesi falan baya şüphelendirici ama harbiden de borcu oldugundan bu kadar ucuza satıyordur belki diyor insan fakat bence asla alma
  18. E

ÇÖZEBİLEN YOK HDMI kablosu takmama rağmen görüntü gelmiyor

o zaman bir sorun var ekran kartını düzgünce çıkarıp tekrar sağlamca takmayı deneyin
  19. E

ÇÖZEBİLEN YOK HDMI kablosu takmama rağmen görüntü gelmiyor

ilk çalıştırdığında dönüyor mu fanlar
Geri