Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Abdullah Hacıgül Pp Yapma Etkinliği

Lütfen kendinize doğru düzgün uğraşlar bulun !
  2. Arthur♛Morgan

🔥İndirim Jacops Kahve Ürünlerinde %50 İndirim 🔥

Ben çekirdek kahve arıyorum kendim öğütüp demlemek için, ama fiyatının pahalı olmaması ilk tercihim. Bir öneriniz var mı?
  3. Arthur♛Morgan

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

Ben kartı aldığımda henüz 5000 serisi diye bir şey yoktu ortalıkta
  4. Arthur♛Morgan

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

Bu değerler ne böyle ya. 16GB kartımdan şüphe ettim bir an, 1080de böyleyse 2K 4K ne halt yiyeceğiz biz. Ben 2K kullanıyorum ve bu oyunların bazıları var bende, 16GB yetersiz kalırsa harbi üzülürüm
  5. Arthur♛Morgan

❌İndirim Bitti! Casio Retro A158wa-Ldf 939tl🔥

Hocam onun ayarlanabilir olanları var ondan alsaydın keşke. https://shopcasio.ersasaat.com.tr/casio-standart-mtp-b185d-2a1vdf-kol-saati-d2 Ben bundan kullanıyorum hafif kibar ve estetik, kordonuda ayarlanabiliyor. Böyle saatler alırken kadranında çelik olmasına dikkat edin diğerleri zamanla...
  6. Arthur♛Morgan

Erkek Bel Çantası Önerisi

https://www.trendyol.com/canta-trend/boy-22-en-16cm-mega-erkek-camel-kahve-kanvas-el-capraz-omuz-askili-canta-p-920016399 bende var güzel çanta (fiyatı artmış ben 1300e almıştım)
  7. Arthur♛Morgan

🔥İndirim Ray-Ban Gözlüklerinde %45'e Varan İndirimler 🔥

İndirim falan yok fiyatlar zaten böyleydi
  8. Arthur♛Morgan

60.000 TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Merhaba 60.000 TL bütçe ile hangi hazır sistemi tavsiye edersiniz, ekran kartının Nvidia olması gerekli. Şimdiden teşekkürler.
  9. Arthur♛Morgan

Uzay Montaj Pc Elektrik Çarpıyor Yardım Lütfen

Daha 6 var 7 var 8 var devam hocam sıkıntı yok (!)
  10. Arthur♛Morgan

Sistemi Tek Tek Topluyorum Parçalar Bu Şekilde Sizce Nasıl ?

Nvidia iyidir, sağlık olsun hocam şimdiden güle güle kullanın
  11. Arthur♛Morgan

Gta 6 ‘Yı Ön Siparişten Aldınız mı?

Rica ederim iyi eğlenceler :D
  12. Arthur♛Morgan

Sistemi Tek Tek Topluyorum Parçalar Bu Şekilde Sizce Nasıl ?

Ekran kartı belleklerinde 12GB artık sınır olarak tanımlanıyor, eğer biraz zorlanıp 16GB olacak şekilde alabilirsen ekran kartını çok daha iyi olur. Ama alamazsanda sıkıntı yok yine uzun süre seni üzmeden götürür.
  13. Arthur♛Morgan

Popüler oyunları legal yolla (Steam Epic games) satın alıp sonrasında o oyun için oluşturulan güvenilir bir Türkçe yama ile oyunu Türkçe'ye çevirebilirsin.
  14. Arthur♛Morgan

Ben PC için bekliyorum ya. Türkçe çıkmayacak zaten %99 ihtimalle. PC'ye çıktığında bi TR yama yapar keyfime bakarım. Oyunuda CS envanterinden bir iki şey satıp alacağım zaten cebimden de bir şey çıkmayacak. Tek sıkıntı millet oyunu ikinci kez bitirirken biz hala çıkmasını bekliyor olacağız :D
  15. Arthur♛Morgan

AMD Ryzen 7 7800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi

MSI MAG Coreliquid E360 360MM kullanıyorum memnunum, Cyberpunk 2077 ultra ayarlarda PT açıkken 70 dereceyi bile görmedim
  16. Arthur♛Morgan

Cs2 Vac Live Banım Açılır mı

Sana demedim ki, hile yapana az bile dedim. 20 saat vermiş elemana.
  17. Arthur♛Morgan

Yardım Hepsiburada Rezaleti Görüldü Yedim

Amazondan şaşmayın, HB, Trendyol vs firma falan değil tefeci gibi bir şeyler.
  18. Arthur♛Morgan

Cs2 Vac Live Banım Açılır mı

Hile yapana az bile
  19. Arthur♛Morgan

Çözüldü✓ Bluetooth Kulaklık PC De Kaliteli Çalışmıyor

PCnin yanında modem var mı? Ondan da yapabiliyor bazen o bahsettiğin sesleri
Geri