Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Teşekkür ederim
  2. Arthur♛Morgan

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Merhaba, şu an Millenicom kullanıyorum ve gerçekten berbat bir firma, herhangi bir sebeple canlı birine ulaşmak neredeyse imkansız ama fiyatı uygun olduğu için bu zamana kadar kullandım. Artık değiştirmek istiyorum internetten baktığımda firmalar kampanya adı altında saçmalık sunuyorlar, sizin...
  3. Arthur♛Morgan

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Eee hedef kitle sen değilsen ve sende almıyorsan sorun ne? Çalmak mı gerekiyor? Adam seni umursayıp dilini eklemiyor oyuna, herkes her yaptığını Türkçe yapacak diye bir zorunluluk yok 2026'da yaşıyoruz İngilizce öğrenmeyi dene. Sağlıklı bir beynin böyle içi boş saçma bahanelere sığınarak onlarca...
  4. Arthur♛Morgan

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Ne alakası var, dünyada ki tüm şirketlerin hedef kitlesi sen mi olacaksın. Bankanın hedef kitlesi sen değilsin diye git soy o zaman. Bu nasıl bi bakış açısı sabah sabah güldüm valla :D
  5. Arthur♛Morgan

Çözüldü✓ Gereğinden Fazla Özelliklere Sahip Pc Almak ve İncehesap Şikayetleri

Hayır abartılacak bir sistem değil hatta bazı AAA oyunlar için yetersiz. Rami 32 yapmanı tavsiye ederim. Ek olarak incehesap güvenilirdir, sorun yaşayanlar vardır elbette ama çoğunluk sağlıklı alışveriş yapmıştır.
  6. Arthur♛Morgan

Oled Monitör Aldım Nasıldır ?

Evet o konuda hakkını yiyemem, garanti süreci iyi çalışıyor. Ben Vatan'dan almıştım, ne Vatan nede Asus iade sürecinde sorun çıkarmadı, KVK'ya verdim incelediler ve ürünün yenisini mi isterseniz para iadesi mi dediler bende para iadesi dedim ve öyle çıktım işin içinden. Tekrardan hayırlı olsun...
  7. Arthur♛Morgan

Oled Monitör Aldım Nasıldır ?

Hocam bu işler şans işi hevesini kırmak istemem ama sadece 1-2 harf değişikliği olan modelini almıştım bu ürünün. 5 ay sonra ekranın neredeyse yarısı OLED yanığı oldu bende iade ettim. Bir daha da IPS gibi sağlam olmadıkça OLED almam dedim, onun yerine başka güzel IPS aldım gayet memnunum. Birde...
  8. Arthur♛Morgan

Hangi saati seçmeliyim veya başka öneriniz nedir ?

Deri saat pişmanlıktır, çelik aldım mutluyum.
  9. Arthur♛Morgan

Gigabyte RTX 4070 Süper Ekran Kartı alınır mı??

Böyle bir kart almayı düşünüyorsan bence önceliğin 16GB olması olsun.
  10. Arthur♛Morgan

Öneri Dell Alienware AW2725DF Vs Samsung Odyssey g6 Oled Hangisi Daha Mantıklı.

Uzun zaman olmadı alalı ama şimdilik gayet memnunum renkleri falan çok hoşuma gitti güzel monitör
  11. Arthur♛Morgan

OLED panelleri IPS gibi sağlam hale gelene kadar kullanmayı düşünmüyorum. Şuan ki monitörüm bu ve gayet memnunum. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m27q2-qd-ice-27-1-ms-2k-pivot-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1160826159.html
  12. Arthur♛Morgan

5 ay sonra asusu iade ettim aşırı oled yanığı oluştu.
  13. Arthur♛Morgan

Bu Monitörü Siparis Verdim Mantıklı'mı?

Profesyonel arenada değil ki hocam 200 hz her oyuna yeter. Ben imzamda ki sisteme sahibim ama bende 200 hz kullanıyorum çokta abartmaya gerek yok
  14. Arthur♛Morgan

Oled Monitör Öneris Verirseniz Sevinirim Acıklamaya 2Tane Bıraktım?

Ben Asus'un farklı bir modelini aldım 5 ay sonra aşırı oled yanmasından dolayı iade ettim
  15. Arthur♛Morgan

❌İndirim Bitti! Detroit: Become Human 28,4 TL 🔥

Moruk o zaman bi tık enayilik var sende :D
  16. Arthur♛Morgan

Öneri Oyun önerileri istiyorum

Bu Stardew Valley'i neden herkes çok seviyor, hiç oynamadım ama merakta ediyorum açıkçası
  17. Arthur♛Morgan

Öneri Oled-IPS-VA Monitör Seçimi

Ben ASUS'un OLED monitörünü almıştım pişman oldum kısa süre sonra yandı, bu benim şanssızlığım tabi ama OLED teknolojisi IPS kadar güven verene kadar almayı düşünmüyorum artık
  18. Arthur♛Morgan

Yardım Logitech Yurtdışı Ürün Gönderimi

İnan hiçbir fikrim yok. Ben yabancı müşteri temsilcisi ile görüştüm ve hatırladığım kadarıyla ürün yurtdışından gelmişti. 1773226857 1 yıldan fazla geçti aradan yasadan önce diyebiliriz
Geri