Arama sonuçları: *

• Users: Muhammetali.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Pc fiyatları zamlar hakkında

Burada ikinci el piyasası yok parçaları bulamıyorsun bütçem yok demedim var ama tamamen toplayacak kadar yok zamanla gelecek zamlara göre almayı düşünüyorum
  2. M

Yardım Sharkoon tg6 rgb kasa

Şu an pek bir bütçem yok yılbaşından sonra zamlar gelecekse önceden alabileceğimi alacağım kasa,anakart,işlemci almayı düşünüyorum apu sistemde toplayabilirim bütçem yetmezse zamlara göre bakacağım kasa olarak bi fiyat yok işte bundan daha dusukde olabilir yüksek olmasın
  3. M

Konya da oturuyorum burda 2. El piyasası çok kötü parçalar bulunmuyor bulunsa bile saçma fiyat yazanlar var aklımda bir sistem var onu dusunuyorum zamlara göre hareket edeceğim
  4. M

Fiyat performans olsa daha iyi olur bu kasanın incelemelerini az çok izledim hava akışı iyidirde kablo duzenleemleri vb. Hoşuma gitmiyor
  5. M

Yılbaşından sonra zam gelecekmi pc fiyatlarına 1.5k bütçem var pc toplamak istiyorum elimdeki bütçeyi şimdiden kullanayımmı zam gelecekse yoksa aynı fiyatlardan devam eder mi??
  6. M

Zaten psu var bende birde bu fanlarda ses varmı ? 1608214523 Sharkoon hoşuma gitti açıkçası
  7. M

Sharkoon tg6 kasası nasıl hava akışı olarak araştırdım orta düzey tasarımıda hoşuma gitti başkada pek uygun kasa yok bulamadım gamepower ın var ama önü çok kapalı psu gamepower 1050w+80silver psu var pc toplamayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz
Geri