Arama sonuçları: *

• Users: CptnAktaş
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. CptnAktaş

60k lık oyun sistemi bileşenler açıklamada nasıl olmuş tavsiye

Çok pahalı. Şu sistem hazır sistemlerde bile ortalama 50-55 bandında dolanıyor.(Markaya göre). Gereksiz pahalı olmuş
  2. CptnAktaş

🔥İndirim Wraith Studio Deskmat 750₺

Düz mousepadden geçilir mi faydası olur mu
  3. CptnAktaş

🔥İndirim AMD Ryzen 5 7500F ve 5060Tİ 16GB 'lı Hazır Sistem 52,498₺🔥

Hocam sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz
  4. CptnAktaş

5000TL Monitör önerisi

Selam herkese, Philips evnia 24inc 180Hz beyaz monitörüm vardı. Belki bilen arkadaşlar olur THH kararıyla birçok kez değiştirilmişti fakat olmadı ve en son ücret iadesi aldım. 5000-5.500 TL bütçem var. Gerçekten kaliteli bir monitör istiyorum bu bütçeye, genel olarak FPS oyunları oynasam da her...
  5. CptnAktaş

İTOPYA rezilliği devam ediyor

Tam olarak öyle oldu, firma politikası diyip yapmadılar. Sonrasında THH kararının ardından değiştirdiler
  6. CptnAktaş

Bahsettiğim konu distiribütör firmanın teknik servisi aslında. Bu kadar büyük firmalar nasıl böyle rezil teknik servislerle çalışabiliyor inanamıyorum. EERA elektronik sanırım, kulaklıkğın kablosunda problem vardı, kullanıcı hatası dediler yine fakat ne bir belge ne de bir şey verdiler. Ürünü...
  7. CptnAktaş

Böyle distribütör ile çalışması
  8. CptnAktaş

Arkadaşlar herkese selam, belki bazılarınız biliyordur yaklaşık 1 yıl önce itopyadan aldığım Philips evnia 24inc beyaz montiörde ölü piksel çıkmıştı ve firma değişim yapmamıştı. Bende bu nedenle firmayı THH ye vermiştim ve lehime karar çıkmıştı. Yeni monitör geldikten sonra monitörde ışık...
  9. CptnAktaş

❌İndirim Bitti! 4 lü düz paça eşofman 715 TL

Aldık bakalım, pazardan daha uygun neredeyse
  10. CptnAktaş

İTOPYA Corsair HS80 kulaklığın thh karar formu

Mail ilettim dönüş bekliyorum
  11. CptnAktaş

İTOPYA Corsair HS80 kulaklığın thh karar formu

Arkadaşlar selam, 3 ay önce açtığım https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-corsair-hs80-wired-kulaklik-garanti-sorunu.1179389/ şu konuyla ilgili tüketici hakem heyetine başvurmuştuım. Başvurum sonuçlandı ve karar lehime çıktı. Kulaklığımı ayıpsız bir misli ile değiştirilmesine karar...
  12. CptnAktaş

🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

Matebook D16 i5 12450 laptopum var tahmini 17-20k arası, onu satıp almalı mıyım? yoksa macbook düşünüyorum
  13. CptnAktaş

4 bine corsair hs80 wireless alınır mı?

2 yıldır kablolusunu kullanıyorum ben memnunum. Gerçekten temiz ise 4000 iyi fiyat geldi
  14. CptnAktaş

🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

Tekrardan stoklara gelmiş. Beyaz-Mavi https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-v9-pro-hw-v9-3-beyaz-mavi-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1185559431.html Beyaz...
  15. CptnAktaş

Maksimum 5000TL PS için kablosuz kulaklık önerisi

İyi günler, aktif olarak PS kullanmaktayım. Çok fazla FPS oyun oynamıyorum. İsteğim ses kalitesi ve ergono misinin iyi olması.
  16. CptnAktaş

Bu sistemi satmalı mıyım?

Satmak istemiyorum sadece öyle bir teklif geldi
  17. CptnAktaş

Bu sistemi satmalı mıyım?

Dostlar esenlikler, şu anda 2022 yılından beri geliştirdiğim bir sistemim var. i5 12400F(2024) ASRock B760 Pro DS4, (2024) G.Skill 16x2 3200MHz RGB RAM(2024) SanDisk Extreme 1TB SSD(2025) WD SN570 500GB SSD(2022) Vento VG10F+FSP 550W(2022) Sapphire RX 6700XT(2025) 2.el Bu sisteme 30K'ya alıcı...
  18. CptnAktaş

🔥İndirim 🔥COMEOR Erkek Eşofman 249 TL🔥🔥

Malatya ya göndermiyorlarmış
Geri