Arama sonuçları: *

• Users: canyz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. canyz

Yardım Modem ve mobil veride canlı yayın sorunu.

Teşekkürler deneyeceğim.
  2. canyz

Telefonda yaşıyorum ,açıkcası wifi üzerinden miboxa girince onda da açmıyor fakat mobil veriyi miboxa paylaşınca açabiliyorum.Bu arada Güvenlik duvarı modem üzerinden kapalı ve güvenlik seviyesi düşük fakat sonuç aynı.
  3. canyz

VPN ile denediğimde uygulama vpni kapatmamı istiyor muhtemelen iss engelliyor sanırım ama neden her canlı yayını değilde bein1 mesela 2 açılıyor 😃
  4. canyz

Modem Tp-Link Ex 20v önceden böyle bir sorunum yoktu sonradan oldu , İnat TV üzerinden Beinsport 1'i açamıyorum veya bazı canlı yayınları fakat mobil veriden açabiliyorum.
  5. canyz

Selamlar herkese, konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Küçük bir sorunla karşı karşıyayım ve bu konuda desteklerinizi rica ediyorum. Ev internet bağlantım fiber 1000 Mbps değerlerine sahip olup, gecikme süresi 11 ms ve indirme hızı 60 Mbps'tir. Ancak, InatBox, Rec...
  6. canyz

Kasa Fan ışığı yanıp hemen gidiyor.

Evet sistem açılıyor şuanda sorunsuz şekilde. Hatta w11 kurdum sorunsuz şekilde açıldı. Fakat İnternet bağlantım olmadığı için Anakartın uygulamalarını kurup oradaki fan ayarlarına bakamadım. 1757380521 FAN Önce böyleydi diğer fanda dahil şuanda üstteki ve arka egzoz fanı çalışıyor alttaki fan...
  7. canyz

Şuanda arka egzoz fanı ve öndeki 1 fanı çalışıyor ama teki yanmıyor. 1757377939 Şuanda 3 fanın 2 si yanıyor biri yanmıyor ama fanlar dönüyor. 1757377946 Şuanda 3 fanın 2 si yanıyor biri yanmıyor ama fanlar dönüyor.
  8. canyz

Merhabalar sistem parçaları geldi ve topluyorum tüm bağlantıları yaptım fakat güç kablosunu bağladığımda fan ışıkları gelip hemen gidiyor sebebi nedir bir şekilde bulamadım. Anakartım Gigabyte a 620m h Kasa Segotep brave w1
  9. canyz

Çözüldü✓ Sistem için ekran kartı önerisi?

Kasa şuanda kargoda kendi psu su ile birlikte ama beğenmezsem iade edip 4500 TL gibi bir fiyata beyaz kasa ve psu alabilirim birlikte.
  10. canyz

Sadece psu 3000 TL zaten şuanda
  11. canyz

Aldım hocam iki taraf içinde hayırlısı olsun. Şuanda kafamdaki sorunlar ram ve psu açıkcası.
  12. canyz

Rami almıştım ama xmp açık 1 2 gün denerim sorun olursa iade ederim mecbur Ama güç performans olarak 6900xt veya 6800xt daha iyi değil mi ?
  13. canyz

Rami almıştım ama xmp açık 1 2 gün denerim sorun olursa iade ederim mecbur.
  14. canyz

Merhabalar kız kardeşime sistem diziyorum genelde Valorant roblox vs. Gibi oyunlar oynuyor ve 1080p oluyor ,geçenlerde Abdullah Bey'in 20 000 TL fiyata sistem önerisi videosunu izledim yaklaşık 16.000 TL ye diğer parçaları aldım SSD ve kasa farklı onun dışında işlemci , ram , anakart aynı...
  15. canyz

Bilgisayar Çevre Birimleri Önerisi

Tabi orası da öyle
  16. canyz

Kendisi böyle istedi valla aldık Kulaklığı değiştirmiş olduk tek onada 6k dan 3kya düştük MC House v9 Pro aldık. Geriye sadece Kasa kaldı onu da BU SİSTEMİ düşünüyoruz.
  17. canyz

Şuanda sistem değil parçalarını alıyoruz parçalardan sonra sistemi Alacağız. Şimdi de Kulaklık siparişini iptal ettik. ATK Mercury ve Mchouse v9 arasındayız yardım edin :D
  18. canyz

Peki Hocam aşağıda bir mesajda McHouse V9 Pro öneri olmuş yaklaşık 4k bir düşme oluyor öyle bir düşme yapıp oradaki parayı neye kullanabilirim ? Öneri olarak bir fikriniz var mı ?
  19. canyz

Mouse olarak şimdilik Logitech G305 Beyazı var onu kullanacak. Diğer ay da sistemi alırız gibi duruyor. Malum benim evlilik falan işleri var PC'yi toplayıp gideceğim :D
  20. canyz

Merhabalar kız kardeşim için bilgisayar diziyoruz ve malzemelerini şimdiden almaya başlayacak fakat emin olamadığımız parçalar var bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Öncelikle beyaz bir sistem dizmek istiyor Kulaklık olarak Logitech G733...
Geri