Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Eyisha

Yardım Hangi gamepad daha iyi ?

gamepadlerde yazılım ne için kullanılıyor peki hocam yazılımı yok ihtiyaç duymadım dediniz de ne tarz konularda ihtiyaç duyulur ?
  2. Eyisha

Yardım Hangi gamepad daha iyi ?

Fantech EOS PRO II S ve ATK Battle Axe Pro arasında kaldım hangisi daha mantıklı
  3. Eyisha

2k bandında alınabilecek en iyi gamepad ?

oraya bakınıyorum da hocam hiç bilmediğim markalar gamepad sektörüne de hakim değilim bilen birinden tavsiye almak daha doğru geliyor bana ama netten ne kadar doğru karar verilir bilmiyorum ele alıp denemek lazım aslında da zor iş
  4. Eyisha

3k çok ama hocam bütçeyi bir tık zorlar gibi var mıdır bir muadili
  5. Eyisha

Aklımda model olarak 8Bitdo Ultimate 2C var önerileriniz neler alınır mı bu model yoksa şuna da bir bak dediğiniz var mı
  6. Eyisha

Hangi bilgisayara hangi parçayı takmalıyım ?

bende 1800lerden sonra saldım demon che'yi gördüm sonra varlıgını unuttum serinin
  7. Eyisha

vay be trde atg okuyan biri acayip şaşırdım ilk novelimdi kendisi. sapık che favori karakterim 5-6 yıldır
  8. Eyisha

Teşekkür ederim hocam Eyvallah kral. Ppdeki Atg'den demon empress değil mi ?
  9. Eyisha

teşekkürler hocam. bütçe olursa ekran kartını 2. elden de olsa artırmak istiyorum. bu işlemciye ne tarz bir ekran kartı uyumlu olur seviye olarak. yakın dönemde pc yükseltmeyi düşünmüyorum o yüzden belki 2. elden parça yükseltirim
  10. Eyisha

teşekkürler hocam merak ettiğim bişi var ekran kartını çıkartıp yeni pcye direkt taksam bir sıkıntı çıkar mı montajda vs bilgisi olan biri dğeilim de bu konularda yoksa bir bilgisayarcıya götürüp taktırayım mı
  11. Eyisha

evet soğutmasız hocam. ayar çekme muhabbetini filan bilmiyorum nasıl yapılır vs
  12. Eyisha

Eyvallah hocam aslında sormamın sebebi i5 işlemciyi benim i3 olan kasaya mı takayım direkt ( anakart destekliyor mu bilmiyorum ondan sordum) yada riske girme direkt 1650'yi al i5'in oldugu kasaya tak
  13. Eyisha

Fotoğraflarını numaraları ile ekliyorum. Bende 1 numaralı sistem var aktif olarak kullandığım. içinde GTX 1650 4gb OC , I3 10100f ve Corsair 2x8 2666hz var. 2 numaralı sistem ise bir şekilde elime ulaştı bedavadan içinde UHD Graphics 730, I5 11400 ve Corsair'in sanırım 16x2 2133hz ram'İ var...
  14. Eyisha

Ne yapmaliyim acil yardim

Kanka eve yeni geldim kendi kendine bu ekrani verdi yeni acarken Tesekkur ederim hocam cahilligimden cok panik yaptim
  15. Eyisha

Ne yapmaliyim acil yardim

Evdekiler masahi temizlerken bisi olmus buna ne yapmam lazim ilk defa goruyorum
  16. Eyisha

Format attırdım d diski sıfırlanmamış

d yi sıfırlamama gerekte yok aslında uygulamalara erişebilsem benim için uyar da nasıl yapıcam bilgim yok malesef
  17. Eyisha

Format attırdım d diski sıfırlanmamış

Merhaba bir tanıdığım pcye format attırdım. Windows C diskindeydi C diski sıfırlanmış w10 dan w11 yaptı pcyi. Bilgisayarı açtım bir sorun yok sonra dosyalara baktım C tertemiz D Diskinin yarısı 500 gblık alan dolu bunu sıfırlamamış sanırım nasıl yaparım yardım eder misiniz tekrardan mı format...
  18. Eyisha

Max 1500tl tıraş makinesi

Hem numaralı hem de 0 kesecek tıraş makinesi arıyorum aklımda oneblade var ama önerilere açığım
  19. Eyisha

Hangi kulaklığı almalıyım

modeli biliyor musunuz hocam
  20. Eyisha

Havit GameNote H2002P Alınır mı?

hocam bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum üründen memnun musunuz
Geri