Arama sonuçları: *

• Users: NaCore
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Öneri İphone 16e Alınır mı ?

Hocam getmobil öneririm kontrolleri yapıp geri yollarsın sıkıntı etme bu kdr bölgende getmobil mağzası varsa git gör öyle al istiyosan 15 pro çok iyi bir cihaz o paralara çıkabiliyosan düz 16 da alabilirsin ekran yenileme muhabbeti cok canını sıkıyorsa 14 pro da işini görücektir 50 küsür...
  2. N

Öneri İphone 16e Alınır mı ?

Yenilenmiş tel mevzusunu bu kdr skntı ediyorsan malum site 1 yıl garanti ve 14 gün iade süresi veriyor diye biliyorum alırsın telefonu belli uygulamalarla değişen parçalarına bakarsın kağıtta yazmayan bise değişmişse iade edersin sıkıntı yoksa kullanmaya devam edersin.
  3. N

Windowsa macos kurma.

Hafif bir sürümü günlük işler için kullanacağım hocam 1739985004 128gb bir ssd kullanıyorum sanal şekilde kurmam zor gibi hocam.
  4. N

Windowsa macos kurma.

Hocam yok ztn fake cpuid vb muhabeti var
  5. N

Windowsa macos kurma.

Dostlar elimde eski bir laptop var. Daha önce macOS kurmayı denedim USB ile boot etmeye calıstıgım da siyah ekranda takıldım. Her şeyi adım adım yaptıracak bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim. Bir de hangi macOS sürümünü edinmeliyim? Elimde Celeron işlemci ve HD Graphics kartı var. 4 GB...
  6. N

LoL 20 saniyede bir aniden çıkan ping

İlk olarak oyunu indirdiğimde yaklaşık 20 saniye arayla ping artışları oluyordu. 30'dan bir anda 200'e çıkıyor, 4-5 saniye duruyor ve tekrar 30'a iniyordu ve böyle 20 saniyde bir tekrar ediyordu. Sorunu çözmek için PC'yi formatladım ve AtlasOS kurdum, sorun en başlarda çözüldü. İlk gün hiç ping...
  7. N

Lol aniden yükselen ping sorunu

Riotla alakalı değil sorun bence diğer adamlarda yokmuş
  8. N

Bende oyunda oluyor böyle 2 3 saniyelik 10 20 saniye arayla ping giriyo çözemedim gitti
  9. N

Lol oynarken ilk 2 3 dakika bu sorunu yaşamıyorum pingim 10 20 saniyede bir 200 civarlarına çıkıyor dns ayarlarını fln değiştirmeyi denedim sorunu çözemedim
  10. N

Samsung galaxy a21s custom rom

Neise bu konu hakkında düşüneceğim bildiğin batarya ve performans odaklı romlar varsa isim/link olarak atarsn iyi günler.
  11. N

Evet ben de ondan korkuyorum bi yandan düşük samsung performansından kurtulmak istiyorum diğer yandan telefona zarar gelmesi durumu var cidden inanlmaz kararszm
  12. N

Garantinin bitmesine daha 1 yıl var ve ben sabırsızım internette corvous romlarını görüyorum felan performansları çok hoşuma gidiyor görüşün için teşekkürler.
  13. N

Selam dostlar, Galaxy a21s için en iyi custom romları yazarmısınız mümkünse link atmanız daha iyi olur önceliğim batarya ve oyun performansı Sizce custom rom yüklemelimiyim garantiyi bozduğu için biraz ikilemde kaldm
  14. N

Another manga okumalık site

Beyler anotherın mangasını nerden okuyabilirim Veya nerden manga alabilirim türkçe olması şart
  15. N

Linux Mintten windowsa dönme

3 farklı iso ile denedim tirr hatası veriyor şimdi sonkez win 10 orjinal iso ile denicrm
  16. N

Knk orayı geçtm şimdi böyle bi hata var
  17. N

Pc yi alabiliyorum ventoy ekranına ulaşabiliyorum ama gpt ne onu bilmiyorum
  18. N

Linux üzerinden 32 bit olarak biçimlendirdim ana kartımda baya eski bi model ama istersen yazıyım 1618327052 Ayy 32 bit yazmşm fat 32
  19. N

Reis bootlama fln yapıyorum fakat siyah bi ekranda kalıyor bi tire(-) yanıp sönüyor napıyım
  20. N

Iso dosyasınımı içindekilerimi?
Geri